Andere belangrijke handelaars

Alain Dessein Bvba

Openingsuren

Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Info

Timmerwerken Alain Dessein in Poperinge biedt u een team van ervaren schrijnwerkers, een doorgedreven vakkennis en duurzaam materiaal om al uw plannen vorm te geven in hout, aluminium of pvc.
 

Ramen en deuren

Alain Dessein plaatst ramen en deuren uit pvc, hout of aluminium. De specialisten staan steeds klaar om u op weg te helpen en leveren uitsluitend maatwerk. U hier ook terecht met uw speciale wensen, zoals blokdeuren of plafondhoge deuren. Verder kan u op Alain en zijn team voor de automatisatie van bestaande rolluiken, het plaatsen van voorzetrolluiken en zonwering.
 

Dak timmerwerken

Of u nu gaat bouwen of verbouwen, u kan rekenen op Alain Dessein voor het dak timmerwerk. De vakmannen verzorgen het volledige timmerwerk, van het gebinte tot een perfecte afwerking. Een oud dak dat dringend aan herstelling toe is? Alain Dessein herstelt oude daken en dakgebintes, zodat ze weer een stevige, betrouwbare en waterdichte bescherming bieden aan uw huis.
Het uitbekleden van dakoversteken in pvc, aluminium en hout behoort eveneens tot de mogelijkheden. Ook voor het timmeren van verandadaken en hardhouten terrassen zijn de vakmensen van Alain Dessein de aangewezen partner. Werk uw gevel af of geef uw oude gevel een make-over door hem te laten bekleden. 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Alain Dessein Bvba, 8970 Poperinge, Hoogstraat 1

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie Alain Dessein Bvba

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Alain Dessein Bvba als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden