Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2015

't Herdershof is de vriendelijkste handelaar van Poperinge! 

Op woensdag 2 maart 2016 werd tijdens een glamoureuze Awarduitreiking in Feestzaal Sint-Jan, te Diksmuide. de vriendelijkste handelaars 2015 bekendgemaakt. Deze handelaars werden verkozen door hun eigen klanten zelf bij hun deelname aan de eindejaarsactie van Handelsgids. Tijdens deze spetterende Eindejaarsactie werden meer als 4 miljoen lotjes uitgedeeld en zijn bijna 20.000 handelaars uit Vlaanderen beoordeeld op hun vriendelijkheid. Alle deelnemers van de eindejaarsactie op www.handelsgids.be konden punten geven aan de handelaar waar hij of zij regelmatig winkelt. De hele verkiezing is dus gebaseerd op de mening van de klanten zelf.
 
Om als Vriendelijkste Handelaar verkozen te worden, moest de handelaar van minstens 100 verschillende klanten een quotering krijgen. Deze klanten mochten, naast hun quotering, ook suggesties voor hun handelaar bijvoegen. De vriendelijkste handelaars van 2015 ontvingen een Award en €500 aan reclamebudget. De tweede en derde plaats kregen respectievelijk €300 en €200 aan reclamebudget. Daarnaast kregen ook de klanten de kans om een mooie prijs te winnen, met een prijzenpot van maar liefst €50.000 verdeeld onder 500 winnaars. U vindt alle Vriendelijkste Handelaars per perslocatie terug op : www.handelsgids.be/persverslagen/2016


Interview met 't Herdershof
 
“Het winnen van de award van Vriendelijkste Handelaar van Poperinge, doet ons veel deugd. We vinden het dan ook een hele eer om verkozen te worden. Het toont aan dat de klanten ons vertrouwen en dat ze trouw zijn aan ons dierenpension.”

“Met de Lente- en Eindejaarsactie hebben we de mensen aangespoord om mee te doen. We hebben aan onze klanten laten weten dat niet alleen zij iets konden winnen, maar dat het ook voor ons bedoeld was. Daardoor deden de klanten sneller mee met de acties.”

“In het begin vonden we de verkiezing van Vriendelijkste Handelaar niet zo belangrijk, maar nu we gewonnen hebben, wel. We merken dat de mensen er toch mee bezig zijn en er belang aan gaan hechten. Zo krijgen we veel leuke felicitaties van onze klanten.”

“ ‘t Herdershof is al sinds 1998 hét dierenpension bij uitstek voor uw hond en kat. We zijn veel bezig met onze bezoekers en dat geeft ons voldoening. Zo nemen we de tijd om jouw hond of kat te leren kennen. Aangezien honden en katten, net zoals mensen, verschillen, is het belangrijk om te weten welke honden en katten graag samenspelen, graag geknuffeld worden etc. We zorgen dan ook voor een persoonlijke aanpak en hebben verschillende loopweides waar we de honden tweemaal per dag uitlaten. Daarnaast ben ik een erkend trimster. Op vraag van de klant worden de honden hier ook gewassen, gedroogd en getrimd.We verzorgen de vacht van jouw dier, volgens de regels van de kunst, en dat geldt voor alle rassen. Bij de verzorging hoort tevens het knippen van de nagels en het reinigen van de oren bij. Jouw huisdier is bij ons in ‘t Herdershof dus zeker aan het juiste adres.”

“Handelsgids is een goed reclamemiddel. We merken dat onze klanten Handelsgids meer en meer beginnen kennen. Als handelaar is Handelsgids goed om promoties en dergelijke aan te kunnen bieden.”