Bakkerij Vandecasteele

Openingsuren

Maandag 23/09 06:30 - 18:30
Dinsdag 24/09 Gesloten
Woensdag 18/09 06:30 - 18:30
Donderdag 19/09 06:30 - 18:30
Vrijdag 20/09 06:30 - 18:30
Zaterdag 21/09 06:30 - 18:30
Zondag 22/09 06:30 - 18:30

Info

Reeds meer dan 100 jaar lang staat Bakkerij Vandecasteele erom bekend zijn klanten te verwennen met kwaliteitsvolle en dagverse producten. Naast vers brood, ambachtelijk bereide patisserie, koekjes en ijs vindt u hier ook heerlijke streekproducten. Ontdek het ruime, ambachtelijke assortiment in de winkel te Poperinge.
 
 

Themataarten en meer voor uw feest

Op zoek naar een originele verjaardagstaart voor uw zoon of dochter? Bakkerij Vandecasteele bakt met plezier een prinsessentaart of Angry Brids taart. Ga langs in de winkel te Poperinge en laat uw wensen kennen.
Ook voor andere gelegenheden dan een verjaardag kan u hier terecht voor uw taart op maat. Zo verzorgt de bakkerij ook trouwtaarten en taarten voor jubilea.
Verrast u iemand liever met een ontbijtmand op zijn verjaardag, dan met een taart? Bakkerij Vandecasteele levert uw goed gevulde ontbijtmand zelfs aan huis.
U kan ook beroep doen op de bakker voor belegde broodjes voor uw feest of receptie.
 

Streekproducten

Voor de lekkerste en meest verse streekproducten uit Poperinge moet u beslist bij Bakkerij Vandecasteele zijn.
U vindt hier de Poperingse kruidenkoek: een smaakvolle peperkoek zonder toegevoegde bewaarmiddelen met als basis honing en roggebloem.

De hommelpaptaart is een taart op basis van een amandel crème en hommelbier, dit wordt op een vetdeegbodem gebakken. Het hommelbier zorgt voor een aparte structuur en een lichte hopsmaak.
Probeer ook eens de Poperingsekeikopjes bij deze bakker: een krokant koekje met amandelen, cassonadesuiker en kaneel. Of maak kennis met de Poperingse spletter: een zacht koekje gevuld met een vannillecréme of donkere cassonadecréme.
 

Al deze streekproducten en meer vindt u allemaal vers bereid bij Bakkerij Vandecasteele in Poperinge. Bakkerij Vandecasteele is enkel op dinsdag gesloten.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief