Openingsuren

Maandag 26/04 GeslotenGesloten
Dinsdag 20/04 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 21/04 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 22/04 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 23/04 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 24/04 Na afspraakNa afspraak
Zondag 25/04 GeslotenGesloten

Info

4th Generation Kapsalon

4th Generation Kapsalon is de place to be als u een hippe, moderne kapperszaak zoekt die de grenzen van het kapsalon verlegt.
 

Altijd mee voor een optimale service

De kappers en kapsters van 4th Generation Kapsalon hechten veel belang aan zowel kwalitatief geleverd werk als een kwalitatieve service. Om dat eerste te garanderen volgen ze geregeld bijscholingen en zijn ze altijd mee met de laatste mode, zo zijn ze steeds bereid u te geven wat u verwacht van professionele kappers! Ze passen zich ook altijd aan aan iedere klant door te luisteren naar wat deze in gedachten heeft om dan samen het ideale kapsel samen te stellen. 
 

Een brede waaier aan diensten

4th Generation Kapsalon biedt heel wat diensten aan. Het is in de eerste plaats, zoals de naam al duidelijk impliceert, een kapsalon. Ze biedt alles aan wat u van een kapsalon mag verwachten: bijknippen, ontkrullen, opsteekkapsels, haar wassen, permanenten, haarkleuringen, brushen en gelegenheidskapsels. 4th Generation Kapsalon is echter meer dan een kapsalon: ze biedt ook allerhande andere schoonheidsbehandelingen aan zoals wimperverlengingen, make-up en gelnagels. 

Kortom: wilt u een bezoek brengen aan een trendy, kwalitatieve kapperszaak die ook nog eens als schoonheidssalon fungeert? Spring dan eens binnen bij 4th Generation Kapsalon in de Schildesteenweg 26 te Oelegem!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief