Schoonheidssalon Marielle

Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraak
Dinsdag 22/06 Na afspraak
Woensdag 23/06 Na afspraak
Donderdag 24/06 Na afspraak
Vrijdag 25/06 Na afspraak
Zaterdag 26/06 Gesloten
Zondag 20/06 Gesloten

Info

Schoonheidssalon Marielle bestaat uit een team van goed opgeleide schoonheidsspecialisten. U bent bij dit schoonheidssalon te Riemst aan het juiste adres voor Medcos IPL definitief ontharen, microdermabrasie, elektrisch ontharen, lichaamsbehandelingen, gezichtsbehandelingen, manicure en pedicure. Alle behandelingen zijn voor zowel mannen als vrouwen. Het salon werkt met kwaliteitsproducten van Decleor, Carita en Neoderma.
 

Ontharen

Tijdens een harsbehandeling wordt uitsluitend gewerkt met de harsproducten van Depiléve. Deze hars is speciaal ontwikkeld voor het harsen van intieme zones waar de huid zeer gevoelig is.
 
Met elektrisch ontharen worden storende haren in het gezicht definitief verwijderd. Er bestaan verschillende methodes van elektrisch ontharen: diathermie en de blendmethode.
 
Elke gewenste plek op uw lichaam kunt u definitief laten ontharen dankzij een IPL behandeling. IPL is geschikt voor vrijwel elk type huidskleur, haarsoort en haarkleur
 

Gezicht

Hebt u last van huidproblemen? Via de producten en behandeling van Neoderma biedt het schoonheidssalon oplossingen voor onder andere vroegtijdige huidveroudering, rimpels, de vochtarme huid, de gevoelige huid, de vette huid en voor overpigmentatie. 
 
Wenst u een zijdezachte huid, maar helpen uw dagdagelijkse gezicht crèmes niet? Maak kennis met de Carita behandelingen. Deze reinigen de huid en maken haar zijdezacht. In combinatie met een zuiverende massage wordt de huid weer glanzend, zacht en is de huidtextuur verbeterd. De producten en behandelingen zijn gebaseerd op 4 fasen: reinigen, corrigeren, beschermen en vitaliseren en verfraaien.
 
In het salon kan u ook terecht voor het epileren van gezichtshaar en het verven van wimpers en wenkbrauwen. Wenst u uw volledige make-up te laten aanbrengen door een professional naar aanleiding van een belangrijke dag? Schoonheidssalon Marielle werkt uitsluitend met de bijzonder huidvriendelijke producten van Malu Wilz. Dit merk biedt een modern en actueel kleurenassortiment, die een professionele en creatieve make-up mogelijk maakt.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief