Brood & Banket Van Praet

Openingsuren

Maandag 28/09 GeslotenGesloten
Dinsdag 29/09 07:00 - 18:00
Woensdag 30/09 07:00 - 13:30
Donderdag 01/10 07:00 - 18:00
Vrijdag 02/10 07:00 - 17:30
Zaterdag 03/10 07:00 - 16:00
Zondag 04/10 07:00 - 13:00

Foto’s

Info

Brood & Banket Van Praet

Een ovenvers brood, een versgebakken pistolet of sandwich, een ambachtelijk stokbrood of een lekkere koffiekoek of taart? Bij Brood & Banket Van Praet in Rotselaar heb je het allemaal. Met veel passie en enthousiasme gaat deze bakker dagelijks voor jou aan de slag volgens de regels van de bakkunst.
 

Artisanaal en ambachtelijk

Met veel passie voor het vak wordt er iedere dag in het bakatelier gewerkt met kwalitatieve ingrediënten. Duurzaamheid dragen ze hoog in het vaandel en deze bakkerij speelt in op de laatste nieuwe innovaties op het gebied van broden. Hygiëne en veiligheid zijn uitermate belangrijk voor brood- en banketbakker Geert Van Praet. Zijn echtgenote Ann Bosmans, een gediplomeerd voedingsdeskundige, staat hem bij met advies om broden te bakken die allergie-, dieet- of intolerantie-veilig zijn. Bij twijfel is zij in de winkel uw eerste aanspreekpunt om raad en advies te geven over de producten en hun ingrediënten.
 

Alles dagvers gebakken

Doorheen de week, maar ook in het weekend kunt u bij Brood & Banket Van Praet in Rotselaar terecht voor dagvers gebakken brood, pistolets, sandwiches en patisserie. Wanneer u de bakkerij binnenkomt en uw bestelling maakt, kunt u er van op aan dat de producten die u aankoopt diezelfde nacht of zelfs overdag nog afgebakken zijn.
Alle brood en patisserie die u in de winkel kunt aankopen worden vervaardigd op de aloude manier, met kwaliteitsgrondstoffen en ingrediënten van duurzame oorsprong.
Ook voor een heerlijke charcuterie of beleg hoeft u niet langer meerdere zaken aan te doen: bij deze bakker vind je een ruim assortiment broodbeleg en verse soep. Voor de zoetebekken is er ook een assortiment koekjes en chocolade.
 

Patisserie

Ieder taartje of koffiekoek wordt dagelijks vers bereid. Zin in een overheerlijke éclair, een romige tompoes, een smakelijk rijsttaartje of een verfrissend fruittaartje? Iedere klant die de winkel binnenstapt, vindt er ongetwijfeld de smaak terug die hij/zij zoekt!

Een van de specialiteiten van deze bakker zijn ambachtelijke donuts, die met veel innovatie en creativiteit volgens eigen recept worden bereid. Bent u van de regio of toevallig in de buurt, doet u zichzelf en uw smaakpapillen een enorm plezier met een lekkere artisanale donut, welbekende mokkasoezen of een smakelijke frangipane!
 

Taarten, ook op bestelling

Is het de gewoonte om op een bepaalde dag van de week een taart uit te halen bij de bakker? Wilt u een specifieke taart reserveren, zodat deze zeker beschikbaar is wanneer u in de winkel toekomt? Hebt u in de nabije toekomst een feestje gepland voor een speciale gelegenheid, zoals een verjaardag, een communie- of lentefeest?
Voor alle soorten taart, ook feesttaarten en verjaardagstaarten, kunt u uw wensen en voorkeuren van tevoren via bestelling doorgeven. Kom even langs in de winkel of bel uw bestelling telefonisch door en de ervaren banketbakkers doen de rest!
 
 
 
 
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Zeer vriendelijk personeel, staa... 10 Review door: Kristel
Heel vriendelijk en behulpzaam p... 9,5 Review door: Frieda
Vriendelijke bediening... 7,6 Review door: Willy
Altijd vriendelijk en wanneer de... 9,9 Review door: Sofie
altijd lekker vers brood en zali... 8,7 Review door: Liliane
Lekkere taarten!... 8,5 Review door: Céline
Lekkere bakker!!!!... 9,1 Review door: Saskia