KH Catering Service by Kloosterhoeve

Info

Taverne - feestzaal De Kloosterhoeve 

In Rotselaar langs de steenweg Leuven - Aarschot vindt u De Kloosterhoeve. Een ideale bestemming voor al uw familiefeesten, communies, verjaardagen, trouwfeesten en jubilea. Samen met de klant bespreken ze het menu, de tafelschikking en zorgen ze er uiteraard voor het culinaire, het personeel en het tafellinnen. Contacteer hen voor een vrijblijvend gesprek over hun voorzieningen, de menu en hun manier van werken. Heeft u zelf een voorstel voor uw feest? U kan gerust uw concept voorleggen en zij zullen hun uiterste best doen om u daarin te volgen. 
 

Bistro/Restaurant 

In het restaurant wordt u de klassieke Frans-Belgische keuken aangeboden. Uiteraard wordt er enkel en alleen met verse en kwaliteitsvolle producten gewerkt, en dit tegen een zeer eerlijke prijs. Of u nu uitgebreid wilt tafelen met vrienden, familie en/of zakenpartners of gewoon langskomt voor een kleine snack, u vindt bij hen zeker wat u zoekt. In de Kloosterhoeve werken ze met seizoensgebonden producten zoals wild, asperges, mosselen. In bepaalde periodes zal hun kaart dus aangepast worden aan het unieke aanbod van dat moment. Het is dan ook een absolute aanrader om hiervan te profiteren en eens iets nieuws te proberen! 
 

Traiteurdienst 

Wenst u met de feestdagen thuis te genieten van de overheerlijke gerechten van De Kloosterhoeve? Maak dan gerust een keuze uit hun ruime aanbod afhaalgerechten. Stel zelf uw menu samen à la carte. Ook voor de kleintjes voorzien ze een menu op maat zodat iedereen heerlijk kan genieten! Deze traiteurs-/cateringsdienst is een mooie opportuniteit om een meeting, productvoorstelling of seminarie te doen met een heerlijke, vers bereide maaltijd erbij. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/