Openingsuren

Maandag 04/07 Gesloten
Dinsdag 05/07 08:30 - 18:00
Woensdag 06/07 08:30 - 19:30
Donderdag 07/07 08:30 - 18:30
Vrijdag 08/07 08:30 - 18:30
Zaterdag 02/07 07:00 - 15:00
Zondag 03/07 Gesloten

Info

Kapsalon Knippo-Vero Rotselaar

Kapsalon Knippo-Vero te Rotselaar volgt steeds de actuele modetrends op gebied van kapsels, zowel voor dames als mannen, maar ook baby's, peuters en kinderen zijn welkom. Bij Knippo-Vero kan u terecht voor brushing, snit, balayage, haarkleuring of kleurshampoo, meches in zilverpapier, het zetten van een permanent, ontkleuring en ook voor kleuradvies. 
 

Dames, heren & kinderen

Knippo-Vero ontvangt iedereen in een ontspannen sfeer voor een nieuwe snit, kleuring, mèches, of andere haarverzorging. In dit kapsalon kunnen zowel dames, heren als kinderen terecht voor een hip en modern kapsel op maat. U kan zelfs langskomen voor een knipbeurt voor uw peuter of baby. 

Het professionele kappersteam beheerst alle kniptechnieken tot in de kleinste details en tovert het perfecte kapsel tevoorschijn. Precies zoals u het wil. Niet zeker welk kapsel u wil? De kapster adviseert u graag over welke snit uw contouren het mooist accentueert. 
 

Kleuren van haren

Wilt u een nieuwe haarkleur uitproberen? Het ervaren kapsalon in Rotselaar staat u graag bij met kleuradvies. Vervolgens kan overgegaan worden tot haarkleuring of het aanbrengen van meches. 
 

Opsteekkapsel

Een communie, trouwfeest of een ander evenement op de planning? Steel de show met een mooi opsteekkapsel dat gegarandeerd de hele dag op z’n plek blijft.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Knippo-Vero een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond