Grandi-Flora

Foto’s

Info

Meer dan 10 jaar ervaring

Grandi Flora in Schoten is gekenmerkt door een hoge kwaliteit, exclusieve luxe tuinen en technisch vakmanschap van snoeiwerk.
 

Tuinaanleg en tuinrenovatie

Voor de aanleg van uw tuin bent u bij Grandi Flora aan het goede adres. Grandi Flora is gekenmerkt voor exclusieve luxe tuinen met een grote diversiteit aan stijlen. Alles is mogelijk: organische tuinen waar u volledig tot rust komt, moderne tuinen met een strak symmetrisch lijnenspel, of een klassieke stadstuin..
De expert in groen creëert uw droomtuin in verschillende stappen. Allereerst is er nood aan een voorontwerp in samenspraak met een gespecialiseerd tuinarchitect. Daarna gaat de expert over tot het beplantingsplan, leggen van gazons, vijvers, oprit en terrassen.
Wenst u een deel van uw tuin te veranderen of de stijl van de tuin te veranderen? Dan kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken met Grandi Flora voor een offerte. Grandi Flora helpt u bij een tuin renovatie graag met de aanleg van een vijver, aanpassing van de stijl van uw tuin en verjonging van uw gazon.
 

Boomverzorging

Grandi Flora beschikt over een boomexpert in zijn team. De specialist verzorgt verzwakte en zieke bomen. Daarnaast kan Grandi Flora dood hout uit uw boom verwijderen of snoeiwonden verzorgen. Omgevallen bomen ruimen zij voor u op. Daarnaast verzorgen ze het totale proces van het kappen van bomen. Van het regelen van een kapvergunning, advies voor het kappen door een professionele boomspecialist, inclusief verzekering en het opruimen van het hout nadien.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief