Tuinonderhoud in Kortemark

5 resultaten in 0 seconden

Sta je er niet bij?
Meld je dan gratis aan

Meer over Tuinonderhoud in Kortemark

Het is belangrijk om je tuin goed te onderhouden. In ieder seizoen zijn er allerlei klusjes die gedaan moeten worden. Na de herfst dienen gevallen bladeren en noten geruimd te worden. Voor de winter moet je bepaalde planten beschermen of binnen zetten. In de lente begint het planten en in de zomer moet we gras maaien en het onkruid weghalen.

Als dit werk kan je laten uitvoeren door een firma die aan tuinonderhoud doet. Zij zijn de tuinman in Kortemark die je inhuurt om je tuin proper te houden.

Het snoeien van hagen en bomen dient ook regelmatig te gebeuren. De haag laat je best zelfs ieder jaar knippen. Een boom moet eigenlijk alleen maar gesnoeid worden als andere planten er last van krijgen of als je boom tot bij de buren groeit. Het kan ook zo zijn dat de bomen in je tuin te veel schaduw maken waardoor andere planten het slecht kunnen gaan doen. Een specialist in het onderhoud van je tuin kan je perfect zeggen hoeveel er van de boom af moet want de boom groeit ook terug en dan moet je zien dat je niet terug hetzelfde probleem hebt.

Bomen moeten getopt worden als ze te hoog zijn of gekapt worden als er in de plaats een tuinhuis of garage geplaatst moet worden. Let ook op dat je een vergunning hebt om deze werken te laten uitvoeren.

Laat het tuinonderhoud over aan deze werkmannen in Kortemark.