Rolluiken in Sint-Truiden

2 resultaten in 1 seconden

Sta je er niet bij?
Meld je dan gratis aan

Meer over Rolluiken in Sint-Truiden

Een rolluik biedt je privacy en veiligheid. Rolluiken zijn er in alle maten en kleuren en tegenwoordig zijn ze ook voorzien van automatisatie.

Qua stijl kan je alle kanten uit met een rolluik, zo is het bijvoorbeeld mooi om een zwart rolluik te plaatsen bij een gevel opgetrokken in rode baksteen. Of een grijs rolluik bij een huis in pastorijstijl.

Op vlak van het oprollen van het rolluik kan je kiezen voor een klassiek systeem met een lint, dit is zeer eenvoudig te bedienen, gewoon aan trekken of het laten vieren om naar beneden te laten gaan.

Een automatisatie kan op verschillende manier maar de meest gebruikelijke is via een knop die je naar links of rechts draait om het luik op en af te laten gaan. Ook zijn er systemen met een timer of om het helemaal gemakkelijk te maken een rolluiksysteem dat reageert op de sterkte van het buitenlicht. Automatisatie is vooral gemakkelijk voor ouderen die het moeilijk hebben bij het optrekken van een zwaar rolluik.

Laat je in Sint-Truiden informeren door volgende rolluikinstallateurs. De installateur komt tot bij jou om te meten of als je de maten kent kan je ook tot daar gaan. Aan de hand van deze metingen wordt dan een offerte opgemaakt.