Badkamerinrichting in België

Badkamerinrichting

Bent u aan het bouwen en zou u graag wat meer inspiratie opdoen voor het invullen van uw badkamerinrichting? Bent u uitgekeken op uw oude badkamer en zou je graag een en ander van plaats verwisselen? Heeft u een beperkte ruimte om als badkamer in te richten en zoekt u naar een badruimte of badkamerkasten op maat?
Via het platform van Handelsgids kom je in contact met de beschikbare badkamerspecialisten in uw buurt. Zij staan u graag bij met raad en daad voor al uw badkamerdecoratie en renovatie-ideeën.
 

Kleine ruimte – grote dromen?

Hebt u niet zo heel veel ruimte om een geschikte badkamer aan te leggen, maar wilt u wel graag renoveren, vernieuwen, bouwen of verbouwen? Veel van onze handelaars staan te popelen om samen met u de mogelijkheden te bespreken en een badkamer – al dan niet op maat – uit te werken. De vakmannen op onze pagina komen met alle plezier tegemoet aan uw wensen en verwachtingen. Bovendien kunt u in uw buurt zoeken, zodat er vlot en snel een contact kan gelegd worden.
 

Badkamermeubels en badkamerdecoratie

Als u niet onmiddellijk een volledig nieuwe badkamer wenst, maar wel graag investeert in nieuwe decoratieve elementen of meubels om het geheel frisser of moderner te doen ogen, zijn uw lokale specialisten niet ver uit uw buurt. In hun showroom of winkel kunt u terecht om inspiratie en ideeën op te doen en uw droombadkamer in te richten. Via de zoekfunctie van Handelsgids komt u in enkele clicks bij onze handelaars terecht.
 

3D-schets of uitgetekend op papier

Bij bijna iedere handelaar in onze database kan je langsgaan met een foto van je ruimte of huidige badkamer voor een getekende, gedetailleerde schets op papier. Bij sommigen is de technologie al enkele stappen vooruit en kan er – na een bezoekje bij je thuis – een 3D-schets gemaakt worden van de in te richten ruimte. Op die manier krijgt u een realistisch beeld in detail van hoe uw nieuwe badkamer er uit zou kunnen zien en kan je nog aanpassingen maken aan het ontwerp. Bevraag je bij je vakman naar keuze!
 

Badkamer naar eigen ontwerp

Ben je zelf handig met design- en ontwerpprogramma’s, of kan je goed tekenen en heb je zelf een concept klaar dat je uitgewerkt wil zien? Veel van onze handelaars leveren perfect maatwerk af, aangepast op maat aan de beschikbare ruimte en uw wensen. Contacteer hen en stel al je vragen aan een echte professional!
 
Snel vinden wat je zoekt? Dat kan, via het zoekportaal van Handelsgids!