Catering in België

Catering

U kent het ongetwijfeld wel: er staat een feest of event aan te komen en u bent diegene die de organisatie op zich heeft genomen. U hebt zo al te weinig tijd om in uw privéleven alles op punt te kunnen stellen, laat staan om alleen ook nog eens een evenement of feestje op culinair gebied in goede banen te leiden.
 
Geen paniek: Handelsgids schiet je te hulp met tal van mogelijkheden binnen uw regio! Of u nu enkel een hapje en een drankje wilt serveren, of liever een uitgebreide menu serveert aan uw gasten of hen wilt laten aanschuiven aan een buffet, al dan niet met bediening: alles is mogelijk. De beschikbare cateringbedrijven en cateraars in uw streek vind je snel en makkelijk terug via Handelsgids.
 

Feesten

Bij verjaardagen of tijdens de feestdagen zijn er dikwijls gelegenheden die u als organisator beheert en waarbij u graag de hulp van een professionele cateraar had ingeroepen om u bij te staan bij de culinaire kant van de zaak. Door zorgvuldig uw wensen en noden te bespreken, gaan de cateringbedrijven op Handelsgids samen met u na welk soort formule het best aansluit bij uw verwachtingen. Denk maar aan een huwelijksfeest met buffetvorm, een verjaardagsfeest met een hapje en een drankje of een receptie met enkel drank.
 

Evenementen

Ook om tal van evenementen mee te helpen begeleiden, kunt u een beroep doen op de cateraars in onze databank. Vol enthousiasme en met een glimlach gaan zij voor u of uw bedrijf aan de slag om er een geslaagd evenement van te maken. Door hun jarenlange ervaring weten zij als geen ander waarmee u uw gasten zou kunnen plezieren, zodat zij met een tevreden gevoel huiswaarts keren en u kunt spreken van een succesvolle ontvangst.
 

Recepties

Naar het einde van het jaar toe, wanneer kerstmis en nieuwjaar in zicht zijn, is de vraag naar geschikte catering het grootst. Veel bedrijven – maar ook particulieren – schakelen dan een ervaren cateraar in om van hun nieuwjaarsreceptie een succes te maken. De formules hiervoor zijn erg uiteenlopend: zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om uw gasten enkel een drankje aan te bieden, professioneel geschonken en bediend door ingehuurd personeel, maar kunt u tevens kiezen voor een uitgebreidere formule met hapjes, al dan niet opgevolgd door een lekkere maaltijd met alles erop en eraan.
 
De keuze van feestformule ligt compleet in uw kamp en in samenspraak met de cateraar van dienst kiest u probleemloos het pakket dat het best aansluit bij wat u uw gasten wilt presenteren. Door een catering firma bij u in de buurt in te schakelen bent u niet enkel zeker van een goede samenwerking, maar ook van kwaliteitsproducten uit uw eigen streek. Bent u meer voor een frisse pint bier of hebt u toch liever een geïmporteerde wijn uit het buitenland? Eet u graag biefstuk-friet of mag het iets meer zuiders met een pastabuffet met allerlei soorten pasta’s en sauzen?
 
Via Handelsgids komt u snel en makkelijk in contact met een catering-expert die u graag bijstaat in uw keuze!