Dierenarts Nina Hoffmann

Openingsuren

Maandag 28/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 29/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 30/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 24/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 25/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 26/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 27/06

Info

De dierenartspraktijk van Nina Hoffmann is gelegen in het landelijke Letterhoutem (Sint-Lievens-Houtem). Nadat ze afstudeerde aan de Universiteit van Gent opende ze haar eigen praktijk. Hier kunt u terecht met al uw kleine huisdieren. Vooraal honden, katten en konijnen. Maar ook fretjes, kleine knaagdieren, vogels, duiven, kippen, geiten, schapen, ezels,… zijn welkom.
De praktijk beschikt over een modern ingerichte operatiekamer met gasanesthesie voor een veilige narcose van uw lieveling. Na de operatie kunnen de dieren rustig ontwaken in de hospitalisatiekamer. Aangezien de praktijk in het woonhuis gelegen is, staat deze steeds onder toezicht.
Enkele medische toestellen vergemakkelijken de behandeling van uw dier. Zo is er een draagbaar echografie toestel voor een snelle diagnose van o.a. darm-, nier-, lever-, blaasproblemen, drachtdiagnose,… Ook tandproblemen kunnen worden behandelt, met de ultrasone tandsteenreiniger. Tandproblemen komen frequent voor bij honden en katten maar worden vaak niet, of te laat opgemerkt.
Dierenarts Nina Hoffmann komt ook graag bij u thuis langs. Een thuisbezoek betekent vaak minder stress voor zowel uw huisdier als uzelf. Uiteraard is het niet altijd mogelijk om op verplaatsing de juiste behandeling uit te voeren. Daarvoor is er de ophaaldienst met een speciaal uitgeruste wagen. Zo kan uw huisdier in de praktijk verder worden behandeld.
Voor de aankoop van honden- en kattenvoer bent u hier aan het juiste adres. Dierenarts Nina Hoffmann heeft een ruim assortiment gezondheid- en dieetvoeding van o.a. Royal Canin en Hill’s op stok. Andere merken zijn ook te verkrijgen. Zij helpt u bij het kiezen van de juiste voeding voor u huisdier.
Hebt u advies nodig bij de aankoop van u kleine huisdieren, ook hiervoor kunt u bij Nina Hoffmann terecht.
Zij helpt u ook bij de opvoeding van u puppy vanaf 7 weken en behandelt gedragsproblemen bij u geliefde huisdier.
Dierenarts Nina Hoffmann is altijd telefonisch bereikbaar en helpt u dus bij dringende gevallen ook tijdens de minder gebruikelijke uren van de dag.
Zij heeft namelijk een eigen wachtdienst (24/24,  7/7  en 365d per jaar) opgebouwd.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief