Openingsuren

Maandag 17/05 GeslotenGesloten
Dinsdag 18/05 09:00 - 18:00
Woensdag 19/05 GeslotenGesloten
Donderdag 20/05 09:00 - 18:00
Vrijdag 21/05 09:00 - 18:00
Zaterdag 15/05 07:00 - 15:00
Zondag 16/05 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Bent u op zoek naar een compleet nieuwe look? Of moet uw kapsel alleen wat bijgeknipt worden om weer dat strakke resultaat te bekomen? Coiffure Millet in Sint-Truiden is een kapster met al meer dan 25 jaar ervaring die zich regelmatig blijft bijscholen en kan u moeiteloos van de perfecte haardos voorzien. Het kapsalon hanteert een persoonlijke aanpak, zodat uw haren helemaal naar wenst gekleurd, genipt, of in model gebracht worden. 
 

Kapsalon voor iedereen te Sint-Truiden

Dames, heren en kinderen kunnen allemaal genieten van een grondige maar toch betaalbare knipbeurt bij Coiffure Millet. Heren kunnen naast het laten nehandelen van hun hoofdhaar ook genieten van een grondige trim- en scheerbeurt, zodat uw volledige look een verzorgd, knap uiterlijk krijgt! Kinderen genieten een grondige knip- en stylingbeurt tegen exclusieve prijzen. 
 

Brede waaier haarbehandelingen 

Coiffure Millet is gespecialiseerd in feestkapsels, opsteekkapsels en kindersnit. Ook voor kleuringen, balayages, brushings en meches staat de kapper klaar met een professionele aanpak. Het kapsalon te Sint-Truiden werkt enkel met kwaliteitsproducten om zo de perfecte conditie van uw haren en de gewenste look te bekomen.
 

Kapsel op maat

Coiffure Millet blijft dag na dag innoverend werken en blijft steeds op de hoogte van de nieuwste trends en haarstijlen, om u zo een trendy kapsel te garanderen. Jong en oud geniet hier van een vriendelijke en persoonlijke haarbehandeling. Deze kapper neemt de tijd om een haarstijl te creëren die echt aansluit bij de vorm van uw gezicht, uw haarstructuur, haarkleur en uw persoonlijkheid. Dit allemaal tegen een eerlijke prijs. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief