Janssis Rijwielen

Openingsuren

Maandag 13/07 13:00 - 17:30
Dinsdag 07/07 10:00 - 17:30
Woensdag 08/07 10:00 - 17:30
Donderdag 09/07 GeslotenGesloten
Vrijdag 10/07 10:30 - 17:30
Zaterdag 11/07 09:00 - 17:00
Zondag 12/07 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Heeft u een fietsprobleem en zoekt u een betrouwbare expert voor onderhouds- of reparatiewerken, of zoekt u eerder een leverancier voor onderdelen zodat u thuis zelf aan de slag kan gaan? Zoek dan niet verder dan Janssis Rijwielen, de fietsexpert die garant staat voor een vakkundig en spoedig herstel van uw fiets!
 

Herstelling en onderhoud van alle fietsen

Of u nu rijdt met een koersfiets, mountainbike, BMX, stadsfiets of elektrische fiets, Janssis Rijwielen weet er wel raad mee. In geval van slijtage en grote of kleine schade vervangen zij steeds alle onherstelbare onderdelen en herstellen ze waar mogelijk. Met ruim 35 jaar ervaring heeft het team van Janssis Rijwielen zeer grondig en efficiënt leren werken, waardoor iedere herstelling van uitstekende kwaliteit is en u uw tweewieler nooit te lang kwijt bent.
 

Wielen, remschijven, kettingen en andere onderdelen

U bent wellicht geen expert in het herstellen van fietsen, maar de handige Harry’s onder u redden zich wellicht wel met simpele klussen als het vervangen van een band, wiel of ketting. Voor alle kleine en grote fietsherstellingen die u graag thuis zelf uitvoert kan u terecht bij Janssis Rijwielen. Zij hebben een ruim aanbod aan allerhande onderdelen die u zonder twijfel van pas zullen komen!
 

Schoenen, kledij, helmen en fietstoebehoren

Ten slotte vindt u bij Janssis Rijwielen allerhande fietstoebehoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aangepaste kledij en schoenen voor mountainbikes of racefietsen, allerhande fietshelmen, fietsbellen, lichten, fluovesten, fluostrips… Voor een totaaloverzicht van alle beschikbare producten springt u best gewoon even binnen, er zit gegarandeerd iets bij voor u!

Kom gerust eens langs en ontdek het gamma, of ervaar de snelle, efficiënte herstellingsdienst van Janssis Rijwielen. Neem zeker ook eens een kijkje op www.janssisrijwielen.be, hier wordt u namelijk op de hoogte gehouden van alle tijdelijke promo’s! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

top vriendelijk en behulpzaam... 10 Review door: André
Snelle service en steeds goed ge... 10 Review door: Hilde
Vriendelijke man, hulpvaardig.... 10 Review door: Paul
Sympathieke, vriendelijke verkop... 10 Review door: Johan
Zeer goede service... 10 Review door: Marleen
We worden altijd super goed geho... 10 Review door: Sarah