Jucan bv

Info

Jucan bvba heeft met P&V verzekeringen een exclusief contract.Hun producten staan ervoor bekend om een efficiënte afhandeling van schadedossiers, uitgebreide waarborgen en concurrentiële tarieven te hebben.
Bij Jucan staat de klant daarom ook centraal, ze hechten veel belang aan het persoonlijk contact en nemen voldoende tijd om uw behoeften te analyseren zodat ze een verzekering op maat en uw persoonlijke wensen kunnen bieden.
Als u een afspraak wenst hoeft dit niet bij ons op kantoor door te gaan. Jucan komt ook graag tot bij uw thuis of op het werk.
Het volstaat om hierover even te mailen of te bellen.

Voor particulieren hebben zij volgende verzekeringen: autoverzekering, brandverzekering, bescherming van het gezin, verlies van inkomen, hospitalisatieverzekering, vrije tijd en vakanties.
Voor zelfstandigen en kmo's zijn er ook verzekeringen: aansprakelijkheid, brandverzekering voor bedrijfsgebouwen en - materialen, wagens, arbeidsongevallen, bedrijfsleidersverzekering, groepsverzekeringen, vrij aanvullend pensioenen voor zelfstandigen.

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/