Thuisverpleging Prima Cura

Openingsuren

Maandag 06/04 Na afspraak
Dinsdag 31/03 Na afspraak
Woensdag 01/04 Na afspraak
Donderdag 02/04 Na afspraak
Vrijdag 03/04 Na afspraak
Zaterdag 04/04 Na afspraak
Zondag 05/04 Na afspraak

Info

Thuisverpleging Prima Cura, verzorging tot in de …

U als patiënt staat bij ons centraal!
Onze filosofie is dan ook éénduidig:
Geef de juiste zorgen, eersteklas en warm!
 

Een uitgebreide dienst

Onze bekwame én gedreven thuisverpleegkundigen staan klaar om u, jong of oud, zorg op maat te geven: bij u thuis, op school, op uw werk, in uw serviceflat, in een instelling voor personen met een handicap, maar ook op een tijdelijk ander adres in ons werkgebied.

Werkregio: Heers, Borgloon, Wellen, Groot-Sint-Truiden en deelgemeenten.
 

Persoonlijk en op maat

Door ons team van eersteklas verpleegkundigen bewust klein in aantal te houden kunnen wij werken op maat van u als patiënt. U hoeft daardoor ook niet constant nieuwe gezichten te zien en er kan een respectvolle vertrouwensband worden opgebouwd. Voor de bezoeken bij onze patiënten nemen we bewust voldoende tijd. Op die manier kunnen we voldoende inschatten wat uw noden, behoeften en wensen zijn.
 
Discretie, beroepsgeheim, privacy en vertrouwen staan bij ons erg hoog aangeschreven!
 
We zijn er voor u, als patiënt, en werken dan ook als team nauw samen met de behandelende arts(en) en andere zorgverleners. Wij zijn erkend door het RIZIV. Onze kosten worden daarom rechtstreeks met uw ziekenfonds verrekend (= derdebetalersregeling).
 
 
Ons aanbod aan verpleegzorgen bij u aan huis is heel ruim, dit kan gaan van eenvoudige zorgen zoals wassen en kleden of een oogindruppeling, tot zeer complexe en specifieke zorgen zoals stomazorg, wondzorg of pijnpompen, en zelfs palliatieve begeleiding. 

Meer info over onze zorgen vindt u op onze website 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief