Openingsuren

Maandag 24/01 GeslotenGesloten
Dinsdag 25/01 08:00 - 12:0013:30 - 18:30
Woensdag 26/01 08:00 - 12:0013:30 - 18:30
Donderdag 27/01 08:00 - 12:0013:30 - 18:30
Vrijdag 28/01 08:00 - 12:0013:30 - 18:30
Zaterdag 29/01 09:00 - 17:00Gesloten
Zondag 23/01 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Fietsen Jan Matheussen (Jama)

Fietsen Jan Matheussen (Jama) is alom gekend in de regio Turnhout, want de liefde voor de fiets werd doorgegeven in de familie al 4 generaties lang.
Je vindt hier een uitgestrekt aanbod elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, stadsfietsen, vouwfietsen, kinderfietsen, fietskarren ... onderdelen en accessoires, allen zorgvuldig geselecteerd voor hun uitstraling en kwaliteit. Persoonlijke service na verkoop is onze grootste troef.


Proefrit maken

Fietsen Jan Matheussen (Jama) heeft in zijn  toonzaal een ruim aanbod fietsen en testfietsen, maar wil je toch nog een ander model testen, dan kan dat ook. 
Een bezoek aan het Gazelle Experience Center is de perfecte manier om elektrische Gazelle fietsen te zien en te testen. 
Het Gazelle Experience Center van Waalwijk bevindt zich op een uurtje rijden van Turnhout. U wordt er goed ontvangen en geadviseerd. Klanten komen zeer tevreden van het Experience Center terug om hun nieuwe fiets bij ons te bestellen.


Fietsherstelling en onderhoud

Een fiets is geen wegwerp-product. Regelmatig onderhoud en herstellingen zijn zeer belangrijk voor een lange levensduur van uw fiets. Laat daarom zeker één keer per jaar uw fiets onderhouden. Rijdt u elke dag met de fiets (woon-werkverkeer) is een tweede onderhoud per jaar geen overbodige luxe. Onderhoud en herstellingen worden door Roel en Liesbeth persoonlijk uitgevoerd. Indien gewenst wordt er een vervangfiets voorzien, zodat u mobiel blijft.


Fietsleasing voor uw bedrijf

Reeds enkele jaren wordt er meer en meer aandacht besteed aan onze gezondheid, het toenemende fileleed en de vele parkeerproblemen.
Een gezond, fiscaal aantrekkelijk en milieuvriendelijk alternatief is de fiets. 
De oplossing: Leasing bij o.a: Lease a Bike, KBC Lease, Team Cyclis, Velobility en Ctech lease.
Fietsen Jan Matheussen biedt deze gemakkelijke fietslease formule aan in de leasing markt. Ondertussen rijden er al 25000 Lease a Bike fietsen op de internationale wegen. Een succes dus en dit omwille van de snelheid en de eenvoud van dit digitale platform. 
Zowel voor werkgever (bedrijf en andere organisaties) als werknemer heeft deze leasingformule een aantal onmiskenbare voordelen.
Enkele voordelen voor de werknemer is de bruto netto verschil, een goede service, onderhoud, verzekering en pechbijstand. Nog een voordelige optie is dat men kan overgaan tot aankoop na 36 maanden en dit voor ongeveer 15% van de nieuwprijs (afhankelijk van leasingsmaatschappij).

 

Fiets huren

Wenst u Turnhout en de omgeving te verkennen, dan kan u bij Fietsen Jan Matheussen (Jama) ook een fiets huren. 
De verhuurfietsen van Fietsen Jan Matheussen (Jama) zijn niet elektrisch ondersteunde stadsfietsen.
Verhuurfietsen kunnen enkel, tijdens de openingsuren, worden afgehaald en teruggebracht in de Renier Sniedersstraat nr 93 en Stationstraat 15 in Turnhout.
Leveren en ophalen van huurfietsen is helaas niet mogelijk.
 

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Nieuws & Promoties

Warme handen op de fiets

Geen koude handen meer met de Kinetixx handschoenen!! Verkrijgbaar in 2 modellen en verschillende maten.

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Uitstekende service... 7,9 Review door: Kato