Openingsuren

Maandag 28/10 Na afspraak
Dinsdag 22/10 Na afspraak
Woensdag 23/10 Na afspraak
Donderdag 24/10 Na afspraak
Vrijdag 25/10 Na afspraak
Zaterdag 26/10 Na afspraak
Zondag 27/10 Na afspraak

Foto’s

Info

Even ontspannen in een relaxerende omgeving, vergezeld van vrienden of een geliefde? Da Vinci in de Gentseweg in Waregem (deelgemeente St.-Eloois-Vijve) is een welllnesscenter met sauna, stoombad en jacuzzi die u privé kan afhuren samen met partner of vrienden.
 

Faciliteiten

Bij uw bezoek kan je gebruik maken van alle faciliteiten. Genieten van de jaccuzzi in de buitenlucht,  sauna of stoombad. Huren kan vanaf 2 personen voor 2 uur. Met meerdere  personen en langere duur is natuurlijk mogelijk. Bij mooi weer kan je bovendien zorgeloos genieten op het buitenterras.

U kan ook een optionele rugmassage bijboeken voor € 20,- / pp.
 

Diverse verzorgingen

Je kan bij Da Vinci ook terecht voor een gevarieerd aanbod van verzorgingen: laat je gezicht in de watten leggen tijdens een deugddoende gelaatsverzorging,  je teen- en vingernagels bijwerken tijdens een manicure / pedicure en verlos jezelf van ongewenste haren dankzij de aangeboden epilaties.
 

Parfum en cosmetica

Wanneer je thuis zelf aan de slag wilt gaan met de kwaliteitsproducten die bij Da Vinci gebruikt worden, kunt u zich laten begeleiden doorheen het aanbod aan parfums en cosmeticaproducten die hier te koop zijn. Vraag vrijblijvend info tijdens je bezoek!

Ligging en routebeschrijving