DVO Photo-Graphic

Openingsuren

Maandag 26/07 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 27/07 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 28/07 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 29/07 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 30/07 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 24/07 Na afspraakNa afspraak
Zondag 25/07 GeslotenGesloten

Info

DVO Photographic staat voor professionele fotografie voor bedrijven en communicatiebureaus. Daarnaast kan je ook terecht bij DVO PHOTOGRAPHIC voor tijdloze portretfotografie. 
 
Portretfoto’s
Wilt u uzelf in de schijnwerper zetten? DVO Photographic is u graag van dienst. 
Op zoek naar een origineel geschenk voor je beste vriend(in) of een belangrijk familielid? Schenk hem/haar een photoshoot cadeau! Een echte belevenis en een blijvende herinnering.

Achitectuur, interieur, product en lifestyle fotografie
Zowel voor de fotografie van het interieur als het exterieur kan je bij Dirk Van Overwalle van DVO PHOTOGRAPHIC terecht. Ook maakt hij de beste beelden van uw producten, dit ook in combinatie met de lifestyle beelden die erbij horen. Productfotografie, lifestylefotografie, fashionfotografie enz... Bovendien beschikt Dirk over een studio ruimte van meer dan 200 vierkante meter waar men via een sectionale poort gemakkelijk grote voorwerpen of voertuigen kan binnenrijden. De studio is volledig uitgerust om alle soorten opnames te kunnen doen. 

Op verplaatsing
DVO PHOTOGRAPHIC kan ook voor u een studio bouwen ter plaatse.  Dankzij het nodige hoogtechnologische materiaal staan zij garant voor een geslaagd resultaat op verplaatsing. Dankzij een mobiele fotostudio is elke locatie mogelijk: wat avontuurlijker en even professioneel.

Ervaren beroepsfotograaf
Dirk Van Overwalle is al 30 jaar jaar fulltime beroepsfotograaf. Hij gelooft in vakmanschap en eerlijke fotografie: kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Zijn jarenlange ervaring vertaalt zich vandaag in een sterke technische bekwaamheid in combinatie met een groot inleefvermogen. De juiste belichting, de perfecte setting en een gedroomde compositie: van zodra alle puzzelstukjes op de juiste plaats vallen, heeft fotograaf Dirk afgedrukt.

 
Bekijk het portfolio van DVO Photographics te Waregem op http://www.dvo-photographic.be. Contact opnemen kan via het nummer +32 476 623 123 of via info@dvo-photographic.be.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief