Openingsuren

Maandag 05/12 GeslotenGesloten
Dinsdag 06/12 09:00 - 12:0013:30 - 18:00
Woensdag 07/12 09:00 - 12:0013:30 - 18:00
Donderdag 08/12 09:00 - 12:0013:30 - 18:00
Vrijdag 09/12 09:00 - 12:0013:30 - 18:00
Zaterdag 10/12 09:00 - 12:0013:00 - 16:00
Zondag 04/12 Gesloten

Info

Welkom bij Fietsen  Gunthers in Waregem

Zaakvoerders Gunther en Sylvia staan garant voor het verkoop van elektrische en niet-elektrische fietsen. De fietsen zijn stuk voor stuk van een kwalitatief merk. Daarnaast kan je er terecht voor alle bijhorende accessoires, gecombineerd met een uitstekende service tijdens en ook na de verkoop.
 

Fietsen en Fietsaccessoires

Fietsen Gunthers heeft voor ieder wat wils in de aanbieding. Van stads- en koersfietsen en tandems tot mountainbikes en plooifietsen voor zowel dames als heren. Bakfietsen kan u ook bij ons vinden .Ook de kinderen worden niet aan hun lot overgelaten, het ruim assortiment kinderfietsen zorgt ervoor dat jongens en meisjes de perfecte fiets zullen vinden om hun eerste kilometers veilig te kunnen afleggen. Veiligheid staat natuurlijk op de eerste plaats bij Gunther en Sylvia, daarom hebben ze een reeks fietsaccessoires ter beschikking. Fietshelmen en -kledij, banden, verlichting, kinderzitjes en overige lichaamsbescherming zijn steeds aanwezig.
 

E-bikes 

Fietsen Gunthers is dé E-bike specialist van Waregem en omstreken. Net zoals bij alle andere fietsen is het ook bij e-bikes belangrijk om eerst even te kijken hoe vaak je deze zal gebruiken. Is het de bedoeling om korte of juist langere ritten af te leggen? Welke zithouding heeft jouw voorkeur? Hoe vaak ben je van plan om gebruik te maken van de e-bike? Dit zijn een paar vragen om erachter te komen welke elektrische fiets het beste bij jou zal passen. 
Persoonlijk advies op ieders maat, alle service in eigen huis !
 

Onderhoud en herstellingen voor je fiets

Reeds sinds zijn 16 jaar sleutelt Gunther aan fietsen en nog steeds volgt hij de nodige bijkomende opleidingen om de nieuwe elektrische fietsen een correcte onderhoudsbeurt te geven. Wanneer jij je fiets bij Fietsen Gunthers aankoopt, krijg je de eerste onderhoudsbeurt gratis van het huis aangeboden. 
 

Fietsverzekering

Laat niets aan het toeval over en laat je fiets verzekeren bij Fietsen Gunthers tegen diefstal en eigen schade. Zij bieden in samenwerking met Callant Verzekeringen een unieke fietsomnium aan.  
 

Verkoop en onderhoud van tuinmachines en gereedschap

Fietsen Gunthers heeft naast fietsen een  gamma aan tuinmachines zoals bosmaaiers, bladblazers, kettingzagen en heggescharen. Zij kunnen ook onderdelen voorzien voor alle A-merken en doen onderhoud en herstellingen van alle tuinmachines. Daarnaast kunnen zij je grasmachines en overige slijpen zodat de messen terug scherp zijn om deftig te kunnen werken.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Fietsen en Tuinmachines Gunthers

Nieuws & Promoties

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Fietsen en Tuinmachines Gunthers een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Altijd vriendelijk , behulpzaam... 10 Review door: Jurgen
Zeer goede ondersteuning en bege... 10 Review door: Maarten
Super vriendelijk voor de tweede... 10 Review door: Lieve
TOP winkel... 10 Review door: Christine
Goede service!... 10 Review door: Michèle
doe zo verder !... 8 Review door: Carine