Openingsuren

Maandag 19/04 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 20/04 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 21/04 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 15/04 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 16/04 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 17/04 Na afspraakNa afspraak
Zondag 18/04 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Heeft u binnenkort een geboorte, jubileum of treedt u in het huwelijksbootje? Bij Suikerzoentje in Waregem vindt u alles wat u nodig hebt om uw gasten te bedanken met een kleine attentie, volledig gepersonaliseerd naar aanleiding van uw gebeurtenis.

 

Doopsuiker, Communie of Lentefeest

Het is een ingebakken traditie dat bij de geboorte van een baby, communie of lentefeest er aan alle bezoekers een traktatie in de vorm van doopsuiker wordt meegegeven. Bij Suikerzoentje vindt u voor elk wat wils en in alle kleurencombinaties die u maar voor mogelijk acht. Wilt u afstappen van de traditie van suikereitjes? Dan heeft Suikerzoentje tal van alternatieven voor u achter de hand. Wat dacht u van Jelly beans, lolly’s of maak uw keuze uit andere soorten snoepgoed, chocolade of badproducten. Bij suikerzoentje werken ze steeds op maat en naar uw behoeften en wensen en dat telkens binnen uw voorafbepaalde budget. 

 

Visibilseer uw logo op gepersonaliseerde lolly’s.   

 

Hebt u binnenkort een opendeurdag of doet u met uw zaak mee aan een lokale activiteit en bent u op zoek naar iets om naar hartelust uit te delen? Bij Suikerzoentje zijn ze gespecialiseerd in het produceren van gepersonaliseerde lolly’s. Uw bepaalt de kleur en het opschrift. Bij Suikerzoentje doen ze de rest. 

 

Uw partner in totaalconcepten. 

 

Van Snoepgoed tot Drukwerk. Bij suikerzoentje kan u voor uw communicant of bij uw huwelijk niet alleen terecht voor de geschenkjes die u meegeeft aan uw gasten. Waarom ook niet uw uitnodigingen, bedankkaartjes, communiefoto’s, etc... bij hen laten drukken? Zo bespaart u tijd en geld en bent u zeker dat alles in een uniforme stijl en kleurencombinatie voor u wordt gerealiseerd? 

 

Ruime keuze in geschenkideeën. 

 

U vindt in de toonzaal te waregem een ruime keuze aan geschenkideeën terug alsook kan u er reken op persoonlijk en deskundig advies. Conny en Marlies helpen u graag in uw zoektocht naar datgene wat perfect bij uw gebeurtenis past. Klik hier en bezoek hun webshop en laat u inspireren.   

 

U vindt uw relatiegeschenken vast bij Suikerzoentje

 

Bent u als bedrijf op zoek naar de geschikte geschenken voor uw zakelijke relaties of werknemers. Bij Suikerzoentje in Waregem vindt u vast wat u zoekt. Conny en Marlies gaan samen met u op zoek naar het geschikte cadeau telkens afgestemd en gepersonaliseerd naar het imago van uw zaak of bedrijf. Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen of bezoek hun webshop voor meer inspiratie. www.suikerzoentje.be 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Dank U wel voor de vlugge afhand... 10 Review door: Christina
SUPER SERVICE... 10 Review door: Sigrid
Super vriendelijke en fijne uitl... 10 Review door: Bernard
Véél SUCCES in de toekomst en do... 10 Review door: Christina
Merry Christmas and a happy new... 10 Review door: Luna