De voetiek

Openingsuren

Maandag 26/04 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 27/04 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 28/04 GeslotenGesloten
Donderdag 29/04 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 23/04 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 24/04 Na afspraakNa afspraak
Zondag 25/04 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Bij De Voetiek te Olen kan u terecht voor een medische pedicure, voetmassage en gellak.
 

Medische pedicure Wellen

Heeft u last van eelt, likdoorns, ingegroeide nagels, kloven? De Voetiek helpt u via een medische pedicure af van al uw kwaaltjes aan uw voeten.
Een schimmelnagel is een schimmelinfectie van één of meerdere nagels van voeten en handen. Het is een ongemak en kan ook pijnlijk zijn, maar is zeker niet gevaarlijk. De Voetiek helpt u van dit ongemak af door een professionele behandeling van de nagel in kwestie.
Ook een ingegroeide teennagel komt vaak voor, meestal bij de grote teen. De binnen- of buitenrand van de nagel is dan in de huid gegroeid en heeft aanleiding gegeven tot irritatie, pijn of ontsteking. De Voetiek verwijdert de ingegroeide nagel en helpt een herhaling hiervan te voorkomen.
Heeft u een likdoorn of eksteroog? Dit is een verharde, naar binnen gegroeide eeltkern. De eeltkern kan druk uitoefenen op zenuwuiteinden en daardoor erg veel pijn veroorzaken. Maak een afspraak voor een medische pedicure in Wellen en wordt verlost van dit pijnlijke ongemak.
Eelt is een veelvoorkomend kwaaltje dat ontstaat door druk of wrijving. Eelt wordt gevormd om de huid te beschermen, maar kan eveneens voor een ongemak zorgen. De Voetiek te Wellen verlost u graag van de eelt op uw voeten.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief