Hotel Winterhof

Info

Hotel Winterhof te Wetteren is een rustig gelegen hotel in een groene omgeving. Het is makkelijk bereikbaar met de auto (3 km van het station van Wetteren en 5 km van de autosnelweg Gent-Brussel) en ligt dicht bij verschillende wandel- en fietsroutes. Ideaal voor professionelen die op zoek zijn naar een kamer dicht bij de werkplaats.
Het biedt plaats aan 15 personen en voorziet ook de mogelijkheid tot een maaltijd.
 
Comfortabele kamers aan goede prijzen
Het hotel beschikt over 10 comfortabele kamers, bestaande uit 5 éénpersoonskamers , 4 tweepersoonskamers en 1 kamer met 2 aparte bedden. De gemeenschappelijke badkamer bevindt zich in de hal en bestaat uit een bad / douche. Ook de gemeenschappelijke toiletten bevinden zich hier. Bovendien is er op elke kamer gratis wifi aanwezig.

Café
Het grote, gezellige café aan het hotel is toegankelijk voor iedereen, dus ook de hotelgasten zijn hier steeds welkom. Wie wil, kan er een partijtje biljart spelen of gezellig een pintje drinken met andere hotelgasten.
Omwille van de grootte (200 m2) is het café ook ideaal voor de organisatie van allerlei feesten, zoals een communie, trouw of jubileum en andere activiteiten, zoals clubavonden en spaghetti-avonden. Er is ook een eigen discobar aanwezig die zorgt voor een goede ambiance en een gezellige sfeer.
 
Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een kamer reserveren? Neem dan contact op via de inlichtingenpagina op www.winterhof.be.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief