Osteopaat Dirk De Wilde

Spreekuren

Maandag 08/06 Na afspraak
Dinsdag 02/06 Na afspraak
Woensdag 03/06 Na afspraak
Donderdag 04/06 Na afspraak
Vrijdag 05/06 Gesloten
Zaterdag 06/06 Gesloten
Zondag 07/06 Gesloten

Foto’s

Info


Wie zijn we?

Osteopathie Dirk de Wilde is al sinds 1985 uw osteopaat in de buurt!
 
Een osteopaat is iemand die mensen verder helpt om hun gezondheid op peil te houden. Het is een diagnostische en therapeutische benadering voor het behandelen van functiestoornissen in gewrichten en weefsels.

De behandeling gaat vooraf aan een uitgebreide analyse van de klachten van de klant. Deze klachten hoeven niet uitsluitend fysiek te zijn, maar ook mentaal wordt er een beeld over de patiënt geschetst. Er wordt dus ook geïnformeerd naar bijvoorbeeld uw leefgewoonten. Na deze analyse wordt er ook een lichamelijk onderzoek gedaan. Indien de patiënt deze in zijn/haar bezit heeft, wordt er ook gekeken naar de uitslag van paraklinische testen. Eens dit in orde is volgt de behandeling, dit kan bijvoorbeeld gaan over het aanpassen van leefgewoonten en/of voedingsgewoonten.

 

Onze troeven

Dirk is gespecialiseerd in diverse takken, zo helpt hij mensen verder met: hoofdpijn, rugklachten, vermoeidheid, reflux, halspijn, pijn ter hoogte van de schouderbladen, rugpijn tijdens zwangerschap en rugpijn bij obesitas. Kinderen en sporters kunnen eveneens bij Dirk terecht voor kinderosteopathie, verstuiking van de enkel, chronische liespijn, etc. Typische sportletsels dus.

Iedere patiënt zal voorzien worden van een behandeling die specifiek is aan zijn/haar conditie.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief