Osteopaat Dirk De Wilde

Spreekuren

Maandag 19/04 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 20/04 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 21/04 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 22/04 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 23/04 GeslotenGesloten
Zaterdag 17/04 GeslotenGesloten
Zondag 18/04 GeslotenGesloten

Foto’s

Info


Wie zijn we?

Osteopathie Dirk de Wilde is al sinds 1985 uw osteopaat in de buurt!
 
Een osteopaat is iemand die mensen verder helpt om hun gezondheid op peil te houden. Het is een diagnostische en therapeutische benadering voor het behandelen van functiestoornissen in gewrichten en weefsels.

De behandeling gaat vooraf aan een uitgebreide analyse van de klachten van de klant. Deze klachten hoeven niet uitsluitend fysiek te zijn, maar ook mentaal wordt er een beeld over de patiënt geschetst. Er wordt dus ook geïnformeerd naar bijvoorbeeld uw leefgewoonten. Na deze analyse wordt er ook een lichamelijk onderzoek gedaan. Indien de patiënt deze in zijn/haar bezit heeft, wordt er ook gekeken naar de uitslag van paraklinische testen. Eens dit in orde is volgt de behandeling, dit kan bijvoorbeeld gaan over het aanpassen van leefgewoonten en/of voedingsgewoonten.

 

Onze troeven

Dirk is gespecialiseerd in diverse takken, zo helpt hij mensen verder met: hoofdpijn, rugklachten, vermoeidheid, reflux, halspijn, pijn ter hoogte van de schouderbladen, rugpijn tijdens zwangerschap en rugpijn bij obesitas. Kinderen en sporters kunnen eveneens bij Dirk terecht voor kinderosteopathie, verstuiking van de enkel, chronische liespijn, etc. Typische sportletsels dus.

Iedere patiënt zal voorzien worden van een behandeling die specifiek is aan zijn/haar conditie.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief