Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 10/05 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 11/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 12/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 13/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 14/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 15/05 Na afspraakNa afspraak
Zondag 16/05 Na afspraakNa afspraak

Info

Ook nood aan een momentje voor jezelf? Bij Levensstroom in Gullegem (Wevelgem) kan je jezelf weer helemaal opladen. Je kan er terecht voor psychotherapie, massages, mindfulness, heartfulness, hartcoherentie, voeding. Vanuit een holistische visie wordt een verbinding gelegd tussen emoties, het fysiek lichaam, gedachtepatronen en zielskwaliteiten.
Maar je kan er ook terecht in de winkel voor massagetafels, ontspanningstoestellen zoals de chi machine, massagekussens,...

Massages

Al sinds de oudheid is een massage krijgen een ideale manier van ontspannen. Door op gerichte punten op het lichaam druk uit te oefenen en de onderliggende spiergroepen aan te spreken, wordt de interne spanning aanzienlijk verminderd en krijg je achteraf een ontspannen gevoel. De ontspannende massages zijn een combinatie van Zweedse en Californische massage, gegeven met heerlijk geurende etherische oliën in een rustige, sfeervolle ruimte omgeven door klanken van relaxerende muziek. 

In het massagesalon van Levensstroom kan je terecht voor een relaxerende massage. Je kan ook met z'n tweeën komen en genieten van duo massages. Neem vrijblijvend contact op om een afspraak te maken!

Psychotherapie

Ieder van ons bewandelt een pad in het leven. Voor elk individu ziet dat pad er anders uit. Sommige mensen laten zich leiden door het leven en de gebeurtenissen die zich voordoen. Anderen beslissen op een bepaald moment om zelf het voortouw te nemen in het groeiproces en hun eigen weg uit te stippelen.

Tijdens de sessies transpersoonlijke psychotherapie bij Levensstroom wordt er gewerkt rond de ontwikkeling van het individu en diens persoonlijke levenspad. Er wordt gepeild naar en ingespeeld op de verwachtingen, visie en evolutie van de persoon. Bijzonder wordt er aandacht gegeven aan het transpersoonlijk proces. Hier onderscheidt deze therapie zich van andere therapeutische methodieken.

Wil jij ook je eigen leven wat meer in handen nemen? Geef een seintje aan Levensstroom en bespreek de mogelijkheden...

Mindfulness

Mindfulness is een combinatie van Oosterse technieken en Westerse wetenschappelijke methoden. Het is in korte tijd ook erg populair geworden in de medische en wetenschappelijke wereld. De focus ligt hier op aandacht geven aan wat je nu doet. Het is aanvankelijk een erg oude vorm van meditatie afkomstig uit de Boeddhistische traditie, de Vipassana meditatie, en het leert je de dingen te zien zoals ze werkelijk zijn. Zonder oordeel, kritiek, afwijzing, maar nieuwsgierig, open en met acceptatie. Met de hulp van je adem en zintuigen wordt je geleerd hoe je in het hier-en-nu kan leven met open aandacht. Je leert meer plezier te halen uit het leven en te genieten van de dingen die op je pad komen, hoe groot of klein de gebeurtenis ook mag zijn. Ook de minder mooie momenten krijgen in een mindfulness training een omkadering waar je de rest van je levensloop op kan teren.

Als je op zoek bent naar mentale rust of meer in contact wil komen met de persoon die je bent, dan is een cursus Mindfulness bij Levensstroom een ideale manier! In de agenda vindt je mindfulness trainingen op verschillende data en plaatsen.


Heartfulness
Heartfulness is een vervolg van mindfullness en ook een verdiepende exploratie van hart-energie en hart-meditaties. Mildheid vanuit het open hart - jegens jezelf en diegene waarmee je in relatie bent - staat centraal.
Op verschillende manieren bevorderen we mildheid, vriendelijkheid, openheid en inzicht in de bewegingen van je eigen hart én hoe je van daaruit in open relatie staat met de ander. Via lichaamswerk en meditatieve bewegingsvormen wordt de stroming van het hart verder verdiept, geïntensiveerd en gevierd. Heartfulness wordt bij Levensstroom in verschillende modules gegeven.

Hartcoherentie
Burn-out, stress, depressie zijn zeer algemeen geworden. We leven in en tijd waar het brein ontzettend veel te verwerken heeft: input via sociale media, TV, smartphone, tablet,... In het dagelijks leven worden we geconfronteerd met werkdruk, stress, emotionele problemen in het privéleven waardoor we op een bepaald moment niet meer voluit kunnen functioneren. Onverwachts soms krijgt het lichaam het signaal dat alles te veel is en het wil rusten. 
Wetenschappelijk onderzoek de laatste decennia door het heartmath instituut heeft heel wat inzicht gebracht over de werking van het hart en het brein en de onderlinge relatie. Het zenuwstelsel dat brein en hart met elkaar verbindt, kan beïnvloed worden door eenvoudige technieken waardoor we minder adrenaline en cortisol gaan produceren en meer rust en ontspanning zullen voelen. Hartcoherentie kan zeer goed toegepast worden op stress, burn-out, depressie, angsten en verschillende fysieke klachten.

Centering®
Bij Levenstroom werken we vanuit het Centering® model. Het is de ontdekkingsreis in ons lichaam, emoties, gedachten, onze relaties, ons leven en onze ziel. Centering® gaat over het leren ontdekken wie ik ben, hoe ik functioneer in relatie tot anderen en wat ik hier kom doen. De visie van waaruit gewerkt wordt is zeer verhelderend voor veel klanten om een stukje verder te gaan met hun levensvragen.

Massagetafels
Heb je het geluk dat je een partner hebt die masserende handen heeft dan kan je wellicht regelmatig genieten van een relaxerende massage. Een massage geven is het meest aangenaamst als het op een tafel kan gegeven worden. Bij Levensstroom kan je terecht voor uitstekende massagetafels. Er zijn twee grote merken: Earthlite en Universe. Voor ieders budget en beroepsklasse.  Er zijn draagbare massagetafels die je eenvoudig komt opplooien en vaststaande, al of niet elektrische behandeltafels geschikt voor elk massageruimte, Welness of Spa resort.

Ook kan je bij mij terecht voor allerlei accessoires zoals knierollen, handdoeken, tafelovertrekken, oliën,... die helpend zijn om je massage behandeling aangenaam te laten verlopen. Er is een winkel waar je alles online kan bestellen: webshop massagetafels
 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Prima!... 7,9 Review door: Emile
Top... 8,2 Review door: Romane
Zeer goede service gekregen bij... 10 Review door: Sven
Een glaasje water zou welkom gew... 9,5 Review door: Hilde
Over het algemeen een zeer aange... 6,5 Review door: Yannice
Een echte aanrader!!!... 10 Review door: Lies
Ik heb een centering behandeling... 10 Review door: Marleen