Openingsuren

Maandag 29/11 Gesloten
Dinsdag 30/11 Na afspraak14:00 - 18:00
Woensdag 01/12 Na afspraak14:00 - 18:00
Donderdag 02/12 Na afspraak14:00 - 18:00
Vrijdag 03/12 09:00 - 12:0014:00 - 18:00
Zaterdag 04/12 09:00 - 17:00
Zondag 28/11 Gesloten

Info

Bij Mira-Zele is onze passie voor een mooie interieurinrichting de leidraad doorheen ons bestaan. Met ons totaalaanbod van verf, behang en stoffen slagen we er in om van uw interieur een duurzaam en harmonieus geheel te maken, waar u veel woonplezier aan zal beleven.

Bent u een doe-het-zelver, dan vindt u zeker uw gading in onze winkel waar wij een grote keuze bieden in elke stijlgroep en prijsklasse! Een team van ervaren medewerkers staat voor u klaar en geeft u zowel technisch als decoratief advies.

In onze afdeling raamgarnering worden verschillende stoffen en systemen getoond en besproken waarbij de functionaliteit van de raamgarnering niet uit het oog wordt verloren! In ons eigen atelier omringen onze naaisters uw bestelling met de grootste zorg en ook de opmeting en plaatsing van uw raamgarnering kan u ons toevertrouwen.

Doet u liever beroep op ons schildersteam? Zij pakken op professionele wijze de totaalinrichting van uw interieur aan. Ons team bestaat uit op- en top geschoolde en ervaren vakmensen, geleid door zaakvoerder Patrick Van Hecke, waarbij een persoonlijke aanpak en perfecte service gegarandeerd worden.

U kan bij ons niet alleen terecht voor behangwerken en schilderwerken maar ook voor de totaal(her)inrichting van uw interieur of verregaande renovatieprojecten. Een hoog kwalitatieve afwerking van schilderwerken en verregaande service naar onze klanten toe, zijn voor ons een dagelijkse vanzelfsprekendheid!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/