Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Pinkstermaandag op 24/05
Pinksteren op 23/05
Maandag 24/05 Na afspraak
Dinsdag 18/05 Na afspraak
Woensdag 19/05 Na afspraak
Donderdag 20/05 Na afspraak
Vrijdag 21/05 Na afspraak
Zaterdag 22/05 Na afspraak
Zondag 23/05 Gesloten

Foto’s

Info

Heeft u nood aan verzorgde en stralende nagels?

Eén adres, Pura Nails! Zaakvoerster Manuela zal u steeds met een brede glimlach onthalen en doet haar vak met veel passie. Perfectie is haar doel, maar ook de tevredenheid van haar klanten wordt erg op prijs gesteld. Bij Pura Nails wordt er gewerkt met het topmerk Pronails, waar zich veel kleuren en mogelijkheden in bevinden. Het assortiment is nooit hetzelfde! Op regelmatige basis worden er steeds nieuwe kleuren toegevoegd. Naast gelnagels op handen, kunnen ook uw voeten onder handen genomen worden. Bent u een nagelbijter? Geen probleem! Pura Nails biedt een nagelbijtarrangement aan waarbij personen die nagelbijten wekelijks kunnen langskomen en dit gedurende zes weken.

Pedicure

Manuela is steeds werkzaam geweest in de zorgsector geweest , daar is ook de passie voor gezonde , pijnloze voeten onstaan.Voor een pedicure behandeling in de praktijk of aan huis kunt u ook bij ons terecht. Er wordt ook gewerkt met terugbetalingen van de mutualiteit indien u aan de voorwaarden voldoet.

Uw trouw wordt beloond!

Vraag naar de klantenkaart. Na elke behandeling krijgt u een stempel. Bij de 6e behandeling krijgt u maar liefst €5 korting. Maak snel een afspraak en kom genieten bij Pura Nails. U kunt een afspraak maken online via www.puranails.be of bel naar 0485/33.06.11

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief