Slagerij Marnik traiteur

Openingsuren

Maandag 28/09 08:00 - 18:00
Dinsdag 29/09 08:00 - 18:00
Woensdag 23/09 08:00 - 18:00
Donderdag 24/09 08:00 - 13:00
Vrijdag 25/09 08:00 - 18:00
Zaterdag 26/09 08:00 - 16:00
Zondag 27/09 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Slagerij Marnik biedt u vers vlees aan in de winkel te Zelzate, maar is ook een uitstekend traiteur die uw feest verzorgt met verse gerechten van topkwaliteit. Zo kan u hier terecht voor feestschotels, bereide maaltijden en charcuterie.

Zin in een knapperige lunch? Bij Slagerij Marnik kan u dagvers gebakken belegde broodjes verkrijgen.
 

Slager Zelzate

Bij Slagerij Marnik traiteur te Zelzate kan u terecht voor gevogelte, kalfsvlees, konijn, lamsvlees, paardenvlees en wild van topkwaliteit.
 

Barbecue

Ook voor een lekker stukje vlees op de barbecue kan u bij Slagerij Marnik terecht. Tussen de barbecuespecialiteiten zit er voor ieder wat lekkers. U kan hier eveneens aardappelsuggesties en bijgerechten verkrijgen.
 

Traiteur Zelzate

Dankzij de traiteurdienst van Slagerij Marnik kan u samen met uw gasten gezellig tafelen tijdens uw feest, familie- of vriendenbijeenkomst.

Beginnen doet u met vers klaargemaakte aperitiefhapjes, waarna u verder gaat met zelfgemaakte soep of een voorgerecht.

Als hoofdgerecht biedt de traiteur te Zelzate u de keuze uit gerechten met gevogelte, vlees en wild, of hoofdgerechten met vis.
 

Buffetten en schotels

De traiteur uit Zelzate voorziet uw feest van een heerlijke charcuterieschotel met de fijnste vleeswaren, salades en themapaté, feestelijk gepresenteerd.

Slagerij Marnik traiteur biedt kaasschotels die mooi en eigentijds gepresenteerd zijn, afgewerkt met noten en een vers fruitassortiment. U heeft de keuze tussen een kaasschotel als hoofdgerecht of als dessert. De kaasschotels van Slagerij Marnik traiteur bevatten een heerlijk assortiment van nationale en internationale kaasspecialiteiten.

Geef uw evenement extra aanzien dankzij een zalmbuffet met vers gestoomde zalmfilet, tomaat gevuld met Noordzeegarnalen of krab, gerookte zalm, heilbot, forel en meer.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief