Naaiboetiek Martine

Openingsuren

Maandag 26/08 Gesloten
Dinsdag 27/08 13:30 - 18:00
Woensdag 28/08 13:30 - 18:00
Donderdag 29/08 Gesloten
Vrijdag 30/08 13:30 - 18:00
Zaterdag 31/08 09:00 - 13:00
Zondag 25/08 Gesloten

Foto’s

Info

Naaiboetiek Martine is een speciaalzaak met meer dan 20 jaar ervaring in Zoersel. De diensten en producten zijn zeer breed, zo biedt Naaiboetiek Martine naaicursussen en alle naaibenodigdheden, alsook professionele raad bij het maken en herstellen van kleding. Tevens kan u hier terecht voor retouches en het borduren van logo's, namen en tekeningen op alle textiel én biedt Naaiboetiek Martine een wasserij en droogkuis.
 

Droogkuis

U kan met al uw tafellinnen, beddengoed en badkamerlinnen, alle kledij, gordijnen, tapijten, zetelovertrekken, kussens en meer terecht bij de droogkuis van Naaiboetiek Martine. Hier worden alle textielsoorten zoals katoen en linnen gewassen en gedroogd. Delicate stoffen zoals wol en zijde kunnen rekenen op een gepaste was behandeling of droogkuis.

Uw trouwjurk is natuurlijk een zeer delicaat kledingstuk. Ook hiervoor voorziet Naaiboetiek Martine een aangepaste behandeling.
 

Borduren met tekst of logo

Handdoek, badjas, knuffel of paardedeken.. met naam of logo borduren?

Naaiboetiek Martine geeft uw kledij een persoonlijk tintje en door het borduren met sierletters of figuurtjes. U kan in de winkel te Zoersel terecht voor het borduren van namen, figuren, logo's en alle andere tekeningen op uw eigen shirts, handdoeken, badjassen, petten en meer.

Naaiboetiek Martine verzorgt ook borduurwerk voor geboorte, communies of huwelijken.

Daarnaast kan de specialist in borduren zorgen voor logo's, badges, namen en teksten op promotiekleding, sportkledij en bedrijfskleding.
 

Retouches

Naaiboetiek Martine is uw specialist uit Zoersel voor het herstellen of verstellen van uw kleding. Denk maar aan het vervangen van ritsen, verkorten of verlangen van broekspijpen, versmallen of verbreden van mouwen en het wegwerken van scheurtjes.

Ligging en routebeschrijving