Club Morfeo

Openingsuren

Maandag 30/01 13:00 - 03:00
Dinsdag 31/01 13:00 - 03:00
Woensdag 01/02 13:00 - 03:00
Donderdag 02/02 13:00 - 03:00
Vrijdag 03/02 13:00 - 03:00
Zaterdag 04/02 GeslotenGesloten
Zondag 05/02 GeslotenGesloten

Info

Welkom in Club Morfeo, de klassezaak met zeer select cliënteel, waar u terechtkunt om in alle discretie kennis te maken met mooie, vriendelijke jonge meisjes.
 

Kamerverhuur en hostessen

Tijd om eens lekker te ontspannen? Kom langs bij Club Morfeo en geniet in stijl en in alle comfort van knap gezelschap in een luxueuze omgeving. Geniet van een drankje aan de bar, gevolgd door een privérondleiding door de club door een van de hostessen: amusement gegarandeerd! U zult er na uw eerste bezoek zeker willen terugkomen. Huur een privékamer voor enkele uurtjes of de hele nacht: de keuze is helemaal aan u.
 

Geniet in stijl op het terras of in de jacuzzi

Het doel van Club Morfeo en de meisjes is het de klant zo aangenaam mogelijk maken, en daar slagen ze keer op keer in. Geniet van een lekker drankje en het gezelschap aan de bar of lounge. Indien het weer het toelaat, echter, kunt u ook genieten op het luxueuze terras of in de jacuzzi: plezier gegarandeerd.
 

Privacy en hygiëne gegarandeerd

Naast het verwennen van haar klanten heeft Club Morfeo nog twee grote centrale waarden: hygiëne en privacy. Wanneer u langskomt kunt u steeds uw auto parkeren op de privéparking, waarna u in alle discretie kunt komen genieten. Dit alles is steeds in een propere, goed onderhouden omgeving: u zult achteraf geen klachten hebben!
 
Bent u op zoek naar de ideale ontspanning? Club Morfeo is de place to be. U vindt de club aan de Rijksweg 154 te Zulte.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Club Morfeo een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond