Baele Eddy bv

Foto’s

Info

Bij Baele Eddy te Aalter kan u terecht voor al uw afsluitingen en poorten. Zo plaatst de vakman traditionele afsluitingen uit metaal, hout en beton en innoverende afsluitingen uit boomschors en cederhout. Ook draai- en schuifpoorten met of zonder automatisatie behoren tot de opties.

Verder staat Baele Eddy in voor kleine afbraakwerken en het vellen van sparren en hagen.
 

Afbraakwerken

Baele Eddy uit Aalter komt met het nodige materiaal ter plaatse om kleine afbraakwerken uit te voeren, zoals het neerhalen betonmuurtjes of verwijderen van oude draadafsluitingen.

Neemt die ene sparboom uw zonlicht weg of wilt u uw haag laten wegdoen? Baele Eddy is uw specialist in het verwijderen van uw sparren en hagen.
 

Draadafsluitingen

Baele Eddy uit Aalter biedt verschillende draadafsluitingen om tuinen, parken en bedrijfsomgevingen af te sluiten.
Zo biedt de vakman het Pantanet-Family-systeem. Het totaalsysteem is ideaal voor de afsluiting van residentiële toepassingen en parken.

Het Plasitor systeem is een vormvast en veerkrachtig afrasteringssysteem dat geschikt is voor de professionele afrastering van hof en tuin, speelterreinen en sportvelden, tennisvelden, fabrieken en werkplaatsen.
 

Paneelafsluiting

De vakman verzorgt ook paneelafsluitingen.

Zo vindt u hier de stevige paneelafsluiting van Bekafor Classic met een klassieke stijl die huis en tuin perfect beschermt.

Het Decofor systeem behoort ook tot de opties. Dit decoratief afrasteringssysteem is speciaal ontwikkeld voor design georiënteerde en rigide afrasteringstoepassingen.

Het Nylofor 3D systeem wordt dan weer sterk aanbevolen voor het professioneel afrasteren van openbare gebouwen, fabrieken en werkplaatsen, scholen, parken, speelpleinen en sportstadions, luchthavens en militaire basissen.

Voor al uw afsluitingen en poorten, zit u beslist goed bij de vakman uit Aalter. Contacteer Baele Eddy voor de mogelijkheden voor uw project.

Ligging en routebeschrijving