Wildfestival

 

Reeds volzet op maandag 17 november en vrijdag 12 december.

 

Gastronomische kerst en nieuwjaars menu 2014

Soep
Wildconsommé met kort geschroeide bosduiffilet en duindistel zwam 7 €

Voorgerecht
- Gegratineerde halve Canadese kreeft in sausje van Zeebrugse grijze garnalen, gekonfijte tomaten, pastaparels, citroengras, limoen, kroepoek van sepia 18 €

Hoofdschotel
-Nieuw-Zeelandse hertenhaasje met wildsausje , winterparels met witloof, huisgemaakte wildkroket met boschampignons en Zuiders spek, cox’s peppin appel met veenbessen 22 €

Dessert
Feestelijke creatie van de chef en mondstrelingen voor bij de koffie 8 €

Al deze gerechten kunnen afgehaald worden op:

  • 24/12 tussen 13u00 en 15u00

  • 25/12 tussen 11u00 en 12u00

  • 31/12 tussen 13u00 en 15u00

  • 01/01 tussen 11u00 en 12u00

en dit voor de prijs voor het volledige menu van 50 € per persoon.
Deze gerechten zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar.

Bestellen kan tot vrijdag 19/12 voor Kerst en tot vrijdag 26/12 voor Nieuwjaar
Gsm Nr. 0479/420 956
E-mail adres: info@tkleinduimke.be

Afhaal menu Kerst en Nieuwjaar 2014

Kerst avond 24/12
Kerstdag 25/12
Oudejaarsavond 31/12
Nieuwjaarsdag 01/01

Prijs 4 gangen menu is aan 50 € per persoon. Mini broodjes, boter en versnaperingen voor bij de koffie. Menu volgt.

 

Ook zijn alle gerechten apart verkrijgbaar.

Soep 7 €
Voorgerecht 17 €
Hoofdgerecht 22 €
Nagerecht 8 €

 

 

Champagnebar wordt champagnehütte

1,2 en 3 januari 2015 Champagnebar wordt champagnehütte. Big Bottle Nights. Iedere avond fles champagne van 15 liter te winnen. Waarde 2000 € = 20 flessen champagne of 120 glazen champagne. Kaarten zijn vanaf nu beschikbaar. Maximum 150 personen per avond. Dus wees er snel bij want op is op.