Info

Het Bakkershuis is de wakkere bakker in de Motstraat te Alken waar u terecht kan voor uw dagelijks brood en heerlijk banket. Daarnaast kan u ook terecht bij hun tweede filiaal in de Hasseltsesteenweg 102 in Sint-Truiden!
 

Dagvers brood en broodautomaat

De grootste troef van Het Bakkershuis is waarschijnlijk haar ruime selectie aan verschillende soorten brood. U vindt hier de bekende klassiekers, waaronder gewoon grijs of wit lang of rond brood, maar ook heel wat unieke en bijzondere soorten, zoals Maya, waldkorn en dieetbrood. Voor wie het binnen de openingsuren niet haalt, voorziet de bakkerij een handige broodautomaat, zodat u ook op lange werkdagen bij de bakkerij terecht kunt!
 

Gebak, patisserie, taarten en cake

Ook voor wie zich graag verwent met een heerlijk luxe-ontbijt of gewoon zin heeft in een lekkere zoete hap staat Het Bakkershuis ter beschikking. Kom u tegoed doen aan hun rijke selectie heerlijke koffiekoeken met crème, glazuur, chocolade en/of rozijnen. Ook tal van heerlijke ambachtelijke gebakjes en koeken vindt u hier. Een specialiteit van het huis en absolute aanrader zijn de versgebakken wafels! Ook voor taarten bent u hier aan het juiste adres. Gewone, simpele taarten voor een leuk onderonsje, of bijzondere taarten op bestelling voor uw verjaardag, huwelijk … volledig aangepast aan uw wensen: het kan allemaal.
 

Confituur, Maes koffie en melkerijboter

Ten slotte biedt Het Bakkershuis u nog heel wat andere ambachtelijke producten. Hieronder vallen onder meer heerlijke volle boter, zelfgemaakte confituren in alle kleuren en smaken, en heerlijke Maes koffie, vers gebrand en met een heerlijk uniek aroma.
 
Al deze heerlijkheden liggen op u te wachten bij Het Bakkershuis, dus kom zeker gauw eens langs! Voor verjaardagstaarten en andere bestellingen kan u steeds terecht op het nummer 011/31 21 92.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Heerlijk gebak, vriendelijk pers... 10 Review door: Lilianne
Fijne Kerst... 7 Review door: Katrien
Beste wensen voor het nieuwe jaa... 7 Review door: Lilliane
Super rozijnenbrood... 8,8 Review door: Jan
Doe zo verder!... 9,5 Review door: Jos
Fijne feestdagen en een gelukkig... 9,2 Review door: Marleen