Openingsuren

Maandag 21/06 Gesloten
Dinsdag 22/06 Gesloten
Woensdag 23/06 Gesloten
Donderdag 24/06 Gesloten
Vrijdag 25/06 Gesloten
Zaterdag 26/06 11:00 - ...
Zondag 20/06 10:00 - ...

Info

Inge, Erik en hun team heten je van harte welkom in eetcafé & restaurant De Ster

Intussen zijn ze bij De Ster reeds meer dan 9 jaar bezig en heeft de eetkaart serieuze transformaties ondergaan. Elke dag opnieuw staan Inge, Erik en hun team klaar om iedereen met de glimlach te begroeten. Zij zorgen er met plezier voor dat je een aangename en gezellige avond zult beleven. 10 jaar geleden nam Inge de zaak over en staat ze sindsdien in de potten te roeren met versie ingrediënten die vaak uit haar eigen tuin komen. Erik daarentegen kan je achter de bar terugvinden. 
 

Eetcafé

Natuurlijk zijn de broodjes en de lekkere snacks niet verdwenen van de menukaart. Je kan bij De Ster nog steeds genieten van een lunch dat gecombineerd wordt met een drankje. 
 

Restaurant

Naast het eetcafé proberen Inge en Erik van De Ster zich op te werken naar een hoger niveau. Zo zijn er elke week leuke suggesties en bieden zij vlees- en visgerechten aan voor de fijnproevers. Tijdens de zomermaanden zullen ook bij De Ster de heerlijke mosseltjes niet ontbreken. 
 

Familiefeesten, recepties en koffietafels

Als je wenst te komen eten is het aangeraden om op voorhand te reserveren. Indien je met een grotere groep of met gezinnen met kinderen komt kunnen we alles in orde maken om iedereen welkom te heten. De zaal van De Ster kan gebruikt worden voor koffietafels, familiefeestjes en recepties. Voor meer informatie kan je hen steeds telefonisch bereiken of je spring gerust even binnen als je in de buurt bent.  De zaak is het parochiecentrum in het hartje van Arendonk.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief