Accountantskantoor Wauters nv

Openingsuren

Maandag 27/05 09:00 - 18:00
Dinsdag 28/05 Na afspraak
Woensdag 29/05 Gesloten
Donderdag 23/05 09:00 - 18:00
Vrijdag 24/05 Na afspraak
Zaterdag 25/05 Na afspraak
Zondag 26/05 Gesloten

Info

Bij Accountantskantoor Wauters staat een ervaren boekhouder klaar met advies op maat. Accountantskantoor Wauters nv specialiseert zich in boekhouding, fiscaliteit en biedt hulp bij het invullen van belastingformulieren, alsook het oprichten van vennootschappen en het starten als eenmanszaak.
U kunt terecht in het kantoor te Assenede, als particulier en ook als zelfstandige. Elke klant wordt persoonlijk behandeld.
Ga gerust vrijblijvend langs bij de boekhouders van Accountantskantoor Wauters.
 

Boekhoudkantoor

Een correcte boekhouding is onmisbaar voor het optimaal functioneren van uw bedrijf. De professionele boekhouder van Accountantskantoor Wauters te Assenede neemt u dan ook graag de boekhouding uit handen. Of het nu gaat om bijstand bij de oprichting van een nieuwe zaak, of om een helpende hand te bieden bij uw volledige boekhouding, het kantoor te Assenede is van vele markten thuis en kan zeker een toegevoegde waarde betekenen voor uw bedrijf.
 

Belastingspecialist

Laat u als ondernemer adviseren door Accountantskantoor Wauters met betrekking tot belastingen en uw belastingaangiften. Het kantoor te Assenede heeft een specialisatie opgebouwd op het gebied van belastingen, zodanig dat u al uw BTW verplichtingen aan dit kantoor kan toevertrouwen.
 

Startersadvies

Bent u een echte ondernemer en heeft u een idee voor een eigen zaak? Accountantskantoor Wauters te Assenede biedt een volledig dienstenpakket aan voor starters. U mag rekenen op persoonlijke begeleiding met kennis van zaken, reeds van bij de opstart van uw project.
 

Ligging en routebeschrijving