Accountantskantoor Wauters nv

Openingsuren

Maandag 21/06 09:00 - 18:00
Dinsdag 22/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 16/06 GeslotenGesloten
Donderdag 17/06 09:00 - 18:00
Vrijdag 18/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 19/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 20/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Accountantskantoor Wauters Assenede

Accountantskantoor Wauters nv specialiseert zich in boekhouding, fiscaliteit en biedt hulp bij het invullen van belastingformulieren, alsook het oprichten van vennootschappen en het starten als eenmanszaak.
U kunt terecht in het kantoor te Assenede, als particulier en ook als zelfstandige. Elke klant wordt persoonlijk behandeld. 
 

Boekhoudkantoor

Een correcte boekhouding is onmisbaar voor het optimaal functioneren van uw bedrijf. De professionele boekhouder van Accountantskantoor Wauters te Assenede neemt u dan ook graag de boekhouding uit handen. Of het nu gaat om bijstand bij de oprichting van een nieuwe zaak, of om een helpende hand te bieden bij uw volledige boekhouding. Kortom dit kantoor te Assenede is van vele markten thuis en kan zeker een toegevoegde waarde betekenen voor uw bedrijf.
 

Belastingspecialist

Laat u als ondernemer adviseren door Ria Boone en haar team met betrekking tot belastingen en uw belastingaangiften. Zij hebben een specialisatie opgebouwd op het gebied van belastingen, zodanig dat u al uw BTW verplichtingen aan dit kantoor kan toevertrouwen.
 

Startersadvies

Bent u een echte ondernemer en heeft u een idee voor een eigen zaak?
Accountantskantoor Wauters te Assenede biedt een volledig dienstenpakket aan voor starters. U mag rekenen op persoonlijke begeleiding met kennis van zaken, reeds van bij de opstart van uw project.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief