Studio Kristal Foto

Openingsuren

Maandag 25/03 Gesloten
Dinsdag 26/03 09:30 - 12:0014:00 - 20:00
Woensdag 27/03 09:30 - 12:0014:00 - 18:00
Donderdag 28/03 09:30 - 12:0014:00 - 18:00
Vrijdag 22/03 09:30 - 12:0014:00 - 18:00
Zaterdag 23/03 Na afspraak
Zondag 24/03 Gesloten
    10X15 tot 15x23 cm foto's, pasfoto's, mini portret, mini-album Klaar terwijl je wacht   Verrassend eenvoudig en snel met afwerking in topkwaliteit   INSTANT MINI-ALBUM MAKER   Selec...
Toon meer

 

 

10X15 tot 15x23 cm foto's, pasfoto's, mini portret, mini-album
Klaar terwijl je wacht

 

Verrassend eenvoudig en snel met afwerking in topkwaliteit

 

INSTANT MINI-ALBUM MAKER


 

Selecteer je foto's in de winkel en na 7 minuten heb je het digitaal mini-album op 10x15 cm in de hand of maak thuis je mini-album met www.kioskgifts.com sla het '.tar' bestand op een USB stick of CD/DVD, of verstuur het bestand gratis via We transfer naar els@kristalfoto.be.

 

Wij produceren je mini album en na bevestiging (via mail) hoef je het minialbum nog enkel op te halen.


 

 MINI-ALBUM VANAF 8 EURO KLAAR TERWIJL JE WACHT

 

Voor alle gelegendheden, communie, huwelijk, doop, vakantie,...

en handig om mee te nemen en je herinneringen met familie en vrienden te delen.

Leuk geschenkidee !

 

Kom gerust eens langs en laat je verbazen door de kwaliteit en de snelheid !


 

Voor studioportret, reportage van huwelijk, zwangerschap, doop, jubileum, enz.  maak een afspraak en informeer je vrijblijvend !

 

 


 

Info

Onze tentoonstelling, die tot 7 oktober 2018 liep, kunt u virtueel bekijken via volgende link: http://aviewpictures.be

Studio Kristal Foto is uw speciaalzaak voor de aankoop van uw Pentax/Ricoh fototoestel en allerhande fototoestelbenodigdheden. Door een jarenlange ervaring in de magische wereld van de fotografie, beschikt Eddy over de ultieme kennis om u het nodige advies te verlenen.

Eddy verzorgt met veel passie professionele reportages voor uw doop-, communie- of lentefeest, huwelijk, jubilea, portfolio, sportreportages of bedrijfsfotografie.

 

Restauratie

Studio Kristal Foto is gespecialiseerd in restauratie van oude en beschadigde foto's met respect voor de authenticiteit van het origineel.
Voor meer informatie kan u terecht in de winkel. 
 

Goodies en gadgets

In de winkel vindt u allerlei leuke foto-gadgets, horloges, batterijladers, geheugenkaarten, USB sticks, CD’s en DVD’s voor archief, film, objectieven, filters enz. Ook voor inlijstingen, digitale album of fotocursussen kunt u hier terecht.
 

Bekijk ook Eddy's fotografieblog  

Dit is een blog rond fotografie aan de hand van foto's uit zijn archief aangevuld met locatie info, opname omschrijving en opname gegevens.  Dit alles eventueel aangevuld met eigen ervaringen. In het jargon: case studies. Daarnaast duiding rond (nieuwe) technieken die in fototoestellen gebruikt worden. Soms gebeurt dit in een aparte post of soms zit dit verwerkt in een case studie.

Aan de hand van dergelijke case studies kun je als lezer niet alleen de achtergrond van een opname maar ook de opbouw bestuderen en analyseren. Dit kan nuttige tips bijbrengen voor hen die zelf actief met fotografie bezig zijn. klik hier om naar de blog te gaan. 

 

 

 

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Nieuws & Promoties

Pentax KS2 + 18-50WR RE -28%

Kleinste weerbestendige body de Pentax Reflex K-S2 en DA 18-50mm WR RE voor 499€ ipv 699€. 20MP, Full HD filmen, ingebouwde WIFI, selfiehulp, Speciale app voor afstandsbediening en delen op sociale netwerken, Optische stabilisatie tot 3 stops,

Open bijlage

Pentax Event day 23 maart

Actie dag met demo's, voorstellingen en superkortingen tot 25% op alle objectieven en 10% extra bovenop de lopende acties van camera's en body kits. Alle toestellen en objectieven kunnen worden getest.. Programma op www.kristalfoto.be

Open bijlage

Pentax KP promo

Bij aankoop van Pentax KP body of kit gratis Pentax HD 55-300mm (twv €399) en op Pentax event day op zaterdag 23 maart nog 10% extra op de body prijs.

Open bijlage

Pentax K-1 II + gr macro

Bij Aaankoop van Pentax K-1 II body of kit een gratis Pentax DFA macro 100mm (twv 599). Tijdens de Pentax event day op zaterdag 23 maart nog 10% extra bovenop de lopende actie.

Open bijlage

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Studio Kristal Foto als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Bekijk onze promotiespagina

Nieuwsbrief

Reviews

Prima in orde... 8,6 Review door: Caroline
Zeer goede uitleg... 9,5 Review door: Paul
super plaats... 9,8 Review door: Danny
vakman... 9,6 Review door: Danny
super vakman... 10 Review door: Katty
vakman tout cours... 10 Review door: Dany