Coiffure-Ruth.be

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 10/05 Gesloten
Dinsdag 11/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 12/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 13/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 14/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 15/05 Na afspraakNa afspraak
Zondag 09/05 Gesloten

Info

Welkom bij Coiffure Ruth in Beernem

Coiffure Ruth is al sinds 1995 een begrip in Beernem. Het is een kapsalon waar dames, heren en kinderen welkom zijn. Laat u verzorgen in een ontspannen en gezellige loungesfeer door Ruth en Shana. Zij werken enkel met de beste producten, Moroccanoil en Paul Mitchell. Dit kapsalon is een gecertificeerd hairexpert salon. 
 

Kapsel voor mannen, vrouwen en kinderen

Bij Coiffure Ruth kan u terecht voor zowel een gewone knipbeurt, haarkleuring of zelfs een eigentijds en gepersonaliseerd kapsel volledig afgestemd op uw looks en persoonlijke wensen. Zowel mannen, vrouwen als kinderen zijn welkom in het sfeervol en aangenaam kapsalon te Beernem. Hier mag u rekenen op ervaring en deskundigheid van de kappers, en gebruik van de kwalitatieve haarproducten van Moroccanoil en Paul Mitchell.
 

Kapsalon Beernem

Coiffure Ruth is gespecialiseerd in het creëren van een passende snit volgens uw persoonlijke wensen bij zowel mannen, vrouwen als kinderen. Met een prima brushing wordt uw nieuw kapsel tot in de puntjes afgewerkt en bent u klaar om te stralen.
 

Gepersonaliseerd kapsel

Het gekwalificeerd en opgeleid personeel verwent zowel jong als oud met een prima haarverzorging. Na een hartelijke ontvangst werkt de kapper met veel plezier en passie een kapsel uit dat past bij uw gezichtsvorm én in lijn ligt met de laatste trends. Coiffure Ruth blijft steeds op de hoogte van de nieuwste haarmode en weet altijd exact wat er met uw haar mogelijk is.
 

Haarkleuring

Het kapsalon te Beernem is vertrouwd met haarkleuringen en voert zowel kleuringen met winterse donkere tinten, als zomerse blonde tinten uit. wilt u graag nog meer informatie, dan kan u steeds surfen naar de website https://www.coiffure-ruth.be/ of neem een kijkje op hun Facebookpagina voor de laatste nieuwtjes op te volgen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief