Coiffure-Ruth.be

Openingsuren

Maandag 29/07 Gesloten
Dinsdag 23/07 Na afspraak
Woensdag 24/07 Na afspraak
Donderdag 25/07 Na afspraak
Vrijdag 26/07 Na afspraak
Zaterdag 27/07 Na afspraak
Zondag 28/07 Gesloten

Foto’s

Info

Bij Coiffure Ruth kan u terecht voor zowel een gewone knipbeurt, haarkleuring of zelfs een eigentijds en gepersonaliseerd kapsel volledig afgestemd op uw looks en persoonlijke wensen.
Zowel mannen, vrouwen als kinderen zijn welkom in het sfeervol en aangenaam kapsalon te Beernem. Hier mag u rekenen op ervaring en deskundigheid van de kappers, en gebruik van de kwalitatieve haarproducten van Moroccanoil, Paul Mitchell en O’Right.
 

Kapper Beernem

Coiffure Ruth is gespecialiseerd in het creëren van een passende snit volgens uw persoonlijke wensen bij zowel mannen, vrouwen als kinderen. Met een prima brushing wordt uw nieuw kapsel tot in de puntjes afgewerkt en bent u klaar om te stralen.
 

Gepersonaliseerd kapsel

Het gekwalificeerd en opgeleid personeel verwent zowel jong als oud met een prima haarverzorging. Na een hartelijke ontvangst werkt de kapper met veel plezier en passie een kapsel uit dat past bij uw gezichtsvorm én in lijn ligt met de laatste trends. Coiffure Ruth blijft steeds op de hoogte van de nieuwste haarmode en weet altijd exact wat er met uw haar mogelijk is.
 

Haarkleuring

Het kapsalon te Beernem is vertrouwd met haarkleuringen en voert zowel kleuringen met winterse donkere tinten, als zomerse blonde tinten uit.


 

Ligging en routebeschrijving