Liberty Road

Openingsuren

Maandag 06/07 10:00 - 18:00
Dinsdag 07/07 GeslotenGesloten
Woensdag 08/07 10:00 - 18:00
Donderdag 09/07 10:00 - 18:00
Vrijdag 10/07 10:00 - 18:00
Zaterdag 04/07 10:00 - 16:00
Zondag 05/07 GeslotenGesloten

Info

Een georganiseerde vakantie is niet besteed aan wie van de vrijheid en eindeloze horizonten houdt.
Mensen met zin voor avontuur, onbevreesdheid en een voorkeur voor het onbekende zijn er altijd geweest. In vroeger tijden trokken zij bergpassen en oceanen over om nieuwe continenten te ontdekken, nu reizen zij in motorhomes de wereld rond, hetzij in een eigen exemplaar, hetzij via de verhuur.
De verhuur van mobilhomes heeft immers als voordeel om het ook eens een keertje te proberen, zeker voor diegenen die het nog nooit waagden maar wel de avonturier in zich willen wakkerschudden. Verken de wereld met motorhomes!

Enige officiële dealer in België!
Wie zijn wij, wat doen wij?
Vanuit onze locatie aan de Bergensesteenweg te Lot, vlakbij Makro Sint-Pieters-Leeuw, verhuren en verkopen wij alleen de beste motorhomes. Wij specialiseren ons in de motorhomes van Kentucky, Wingamm en BluCamp, waarvan wij de enige officiële dealer in België zijn. Hierdoor worden onze verkoopprijzen berekend op de rechtstreekse prijzen van BluCamp, wat concreet voor u betekent dat u steeds aan de beste prijs kan aankopen.

Voor verhuur kijkt u best bij het "verhuuronderdeel" op deze site. Daar ziet u welke voertuigen wij verhuren en voor welke data u het best tijdig reserveert. Verhuringen van motorhomes zitten in de lift omdat steeds meer mensen het avontuur van de motorhome ontdekken. Bij elke wagen die wij verhuren, krijgt u gratis een reisgids ter beschikking die alle bezienswaardigheden aantonen alsook de gratis staanplaatsen. Aarzel niet om verdere informatie te vragen.

Alle herstellingen en onderhouden voeren wij eveneens uit in onze thuislocatie. Kom gerust een kijkje nemen!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief