Adget Algemene Dak- gevel- en Torenwerken Dirk Leflot bv

Foto’s

Info

ADGET (Algemene Dak, Gevel en Torenwerken) is een gespecialiseerde firma in dakrenovatie.

De keuze van uw dakpannen verdient uw aandacht. Het gaat immers over het dak boven uw hoofd! Niet alleen het dak is een ethische belangrijke factor, het is bovendien van cruciaal belang voor de bescherming van uw woning tegen onze vaak barre weersomstandigheden.

Natuurleien worden al eeuwen toegepast als dakbedekking. 

Kunstleien
De Alterna leien van Eternit bieden ongeëvenaarde kwaliteiten op het gebied van weerstand en stevigheid. De lei is bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden, ze is kleurvast en blijft mooi. Alterna is een door drie verflagen beschermde vlakke lei, die dankzij haar rechthoekig, met afgekapte hoeken of ruitvormig formaat perfect geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie. Bovendien kan ze op gevels en op daken verwerkt worden.
De Alterna lei, vervaardigd uit een mengeling van cement en minerale vezels, bestaat in een bijzonder ruim assortiment, dat de meest eigenzinnige architecturale creaties toelaat.

Daktimmer
Verschillende soorten daktimmerwerken zijn mogelijk, traditionele of met geprefabriceerde dakelementen.
Voor de traditionele daktimmer kan gebruik gemaakt worden van diverse houtsoorten. Er wordt gewerkt met een muurplaat, kepers en gordingen.

Dakgoten: verschillende uitvoeringen en materialen zijn mogelijk
Alle verschillende soorten dakgoten kunnen door ons geplaatst worden zoals hanggoten of bakgoten, De hanggoten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen: koper, zink, aluminium, pvc, polyester,...
De bakgoten kunnen van buiten afgewerkt worden in hout of pvc en de binnenkant kan bekleed worden met zink, koper, lood, roofing,... Als er bijvoorbeeld voor een zinken binnenbekleding gekozen wordt, worden deze zinken platen op de werf geplooid, dit om een perfecte aansluiting te kunnen garanderen.
Ook de renovatie van de binnen- of buitenkant van bakgoten behoort tot ons vakgebied.

Dakranden
De dakkappen zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en volledig op maat gemaakt, inclusief binnen- en buitenhoeken. De dakkappen kunnen in een ral kleur naar keuze gespoten worden. Het resultaat is gewoon schitterend en onderhoudsvrij.
Deze dakkappen of dakranden worden ook gebruikt voor het afdekken van muren, dakranden,...

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief