Foto’s

Info

J&R Dakwerken is een zaak die de persoonlijke, klantgerichte aanpak van een familiebedrijf combineert met de expertise die ruim 20 jaar ervaring met zich meebrengt. Ze is actief in België, Frankrijk en Nederland.
 

Aanleg van dakpannen en dakwerken

Zoals de naam al doet vermoeden, is J&R Dakwerken in de eerste plaats gespecialiseerd in allerlei dakwerken. Zo voorziet ze onder meer de aanleg van alle soorten platte en hellende daken in tal van verschillende stijlen en uit een uiteenlopende selectie van materialen. Platte daken zijn meer toepasselijk op bepaalde grote gebouwen, terwijl u voor uw woonst wellicht de voorkeur geeft aan een hellend dak. Deze laatste kunnen worden aangelegd met onder meer leisteen of klassieke dakpannen.  
 

Gevels en sidings

Ook werken dichter bij de grond neemt J&R Dakwerken voor haar rekening. Haar team professionele vakmensen kan naast de aanleg en renovatie van uw dak hetzelfde doen voor uw gevel. Deze kan worden aangelegd in tal van verschillende stijlen en uit heel wat verschillende materialen. Naast ‘klassieke’ gevels kan ook siding een mooi effect brengen: het straalt een rustiekere, warme sfeer uit.
 

Zowel aanleg als renovatie en herstelling van dak en gevel

Naast het aanleggen van nieuwe daken en gevels verzorgt J&R Dakwerken ook een professionele renovatie of herstelling ervan. Als uw dak schade of slijtage heeft opgelopen, of gewoon toe is aan een grondige onderhoudsbeurt, kan u steeds rekenen op hun professioneel team.
 
Heeft u nog vragen over de aangeboden diensten of heeft u interesse? Neem dan contact op via het nummer 03/482 22 04.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je J&R Dakwerken bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond