Arts & Natural Life Vendrix

Info

Bent u nog op zoek naar een mooie bijverdienste? Dan bent u bij Arts & Natural Life Vendrix te Bilzen aan het juiste adres.  Wij voorzien gratis een degelijke opleiding zodat u zonder probleem de klant kan verder helpen, indien die vragen heeft. U leert meer kennen of doet kennis op over een waaier van hoogwaardige producten waardat natuur en gezondheid hand in hand gaan. Vegas en Arts & Natural life Vendrix bieden u geweldige kansen. Vanaf uw eerste euro omzet geniet u uw bonus!  

 

 

Maar wat houdt het nu allemaal in? Vegas is een merknaam dat verwijst naar de eerste sterren aan de hemel, rechtstreeks vanuit Duitsland - Portugal - Europa. Al onze producten zijn sterren met een tevredenheidsgarantie.

 

Daarnaast bieden we eveneens producten aan van het merk Aloë Vera. Zo is er de Aloë Vera drinkgel, welke een elementaire aanvulling is van de voeding en deze heeft het extra biocertificaat behaald. Aloë Vera is misschien alleen maar een plant, maar met een enorme kracht!

Onze producten bevatten vitamine B1 en B12 die bijdragen tot een gezonde energiestofwissel. De vitamine B12 en ijzer dragen bij tot de vermindering van de vermoeidheid en uitputting.

 

Voor een demonstratie gelieve een afspraak te maken! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief