Openingsuren

Maandag 20/09 GeslotenGesloten
Dinsdag 21/09 09:00 - 18:00
Woensdag 22/09 09:00 - 18:00
Donderdag 23/09 09:00 - 20:00
Vrijdag 24/09 09:00 - 19:00
Zaterdag 18/09 09:00 - 17:00
Zondag 19/09 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Voor een mooi nieuw kapsel voor dames, heren en kinderen in een ontspannen omgeving bent u bij Haarstiliste Lauren aan het juiste adres.
 

Kapper voor dames, heren en kinderen zonder afspraak

Haarstiliste Lauren hecht er veel belang aan het verlenen van haar diensten aan iedereen. Daarom verzorgt ze de kapsels van mannen, vrouwen en kinderen. Hierdoor kan een kappersbezoek uitdraaien op een heuse gezinsuitstap! Lauren werkt MET en ZONDER afspraak op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag EN zaterdag: u kunt op deze dagen op ieder gepast moment de zaak binnenstappen en zult gauw bediend worden. Bovendien is Lauren ook uitzonderlijk elke donderdag open van 18u - 20u enkel op afspraak. Heeft u liever dat u al wordt opgewacht door Lauren, die onmiddellijk aan uw kapsel kan beginnen werken? Maak dan zeker telefonisch of via haar Facebookpagina een afspraak.
 

Klein, modern kapsalon

In de kleine maar trendy ingerichte kapperszaak zult u zich gauw thuis voelen, een gevoel dat nog verder versterkt zal worden door het warme onthaal dat u krijgt! Bij Haarstiliste Lauren staat de ervaring van de klant centraal. Er zal dan ook steeds alles gedaan worden om deze het zo comfortabel mogelijk te maken. Het feit dat ze als eigenares zelf in de zaak staat, duidt op een persoonlijke behandeling.
 

Knippen, brushen, kleuren, (ont)krullen …

Haarstiliste Lauren heeft heel wat in haar mars! Ze is bedreven in heel wat verschillende haarbehandelingen. Hieronder vallen onder meer simpele knipbeurten, maar ook haar kleuren, stijlen of krullen behoort tot de mogelijkheden. Voor een vollediger overzicht van de diensten die ze verricht, neemt u best even contact op via het nummer 0492/53 41 41 of springt u gewoon even binnen.
 
Wordt het tijd voor een nieuwe look of moet uw kapsel nog eens bijgeknipt worden? Spring dan eens binnen bij Haarstiliste Lauren en verlaat de zaak met een frisse look en een glimlach van oor tot oor!

Door de coronamaatregelen ben ik genoodzaakt
enkel op afspraak te werken.
Bedankt voor het begrip

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/actie