Huize Briers - Restaurant “de Verleiding

Openingsuren

Maandag 01/02 GeslotenGesloten
Dinsdag 26/01 07:30 - 18:00... - ...
Woensdag 27/01 07:30 - 18:00... - ...
Donderdag 28/01 07:30 - 18:00... - ...
Vrijdag 29/01 07:30 - 18:00
Zaterdag 30/01 07:00 - 18:00
Zondag 31/01 07:00 - 13:00

Info

Huize Briers

Er even tussenuit voor een lekker taartje, een smaakvolle maaltijd of zelfs een overnachting in een uniek kader? Bij Huize Briers in Bilzen kunt u iedere dag van het jaar volledig tot rust komen en culinair in de watten worden gelegd! Het is een combinatie van een Bed & Breakfast, een ambachtelijke bakkerij met lunchroom en bovendien bevindt zich op de eerste verdieping ook nog eens het gastronomisch restaurant “De Verleiding”, waar u kunt genieten van de Frans-Belgische keuken.
 

B&B

De sfeervolle B&B heeft enkele sfeervolle kamers zodat u in alle rust en comfort de regio Bilzen en omstreken kunt gaan ontdekken. Gelegen in een oase van rust in het centrum van Bilzen biedt deze bed & breakfast een ideale uitvalsbasis om op verkenning te gaan in de streek. Er zijn twee ruime suites met 4-sterrencomfort die zicht bieden op het tuinterras en park Petry.
 
Komt u graag met een kleine groep of met je gezin logeren? Dan is de Begijnhofwoning ideaal om u en uw gezelschap te accommoderen! In deze vakantiewoning kunt u terecht met maximum 6 personen, met alle 4-sterrencomfort dat de suites bieden.
 

Ambachtelijke bakkerij & lunchroom

Wanneer je een dagje op locatie bent in Bilzen en je hebt zin in een lekkere lunch, zoetigheid of een overheerlijk tussendoortje, kan je in de lunchroom terecht voor lunchgerechten, pannenkoeken, wafels, ijscoupes, gebak, champagne en nog veel meer.
 
Elke dag kunt u er in het gezellig etablissement genieten van een heerlijk ontbijt of een lekkere tas koffie.
 

Gastronomisch restaurant “De Verleiding”

De fans van gastronomie en verfijnde keuken kunnen op de eerste verdieping van Huize Briers hun hart ophalen in het gastronomisch restaurant “De Verleiding”. In dit restaurant met Frans-Belgische keuken worden alle gerechten afgestemd op het seizoen en bereid volgens de regels van de kunst. Het unieke kader in het historische pand biedt u de mogelijkheid om te dineren in stijl.
U kan er kiezen uit een menu die door de chef-kok is samengesteld, of gewoon á la carte bestellen.
 
Reserveer je plaats in het restaurant of je logement in de B&B en ontdek wat Genieten met grote “G” echt betekent!
 

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Afhaal Weekendmenu's

Geen zin om te koken in het weekend? Dan zijn onze afhaal weekendmenu's iets voor jou. Alles is kant en klaar verpakt en vergezeld van de nodige instructies om alles op te warmen. Bestellen kan op het nummer 089/411.422.

Open bijlage

Afhaal Weekendmenu's

Geen zin om te koken in het weekend? Dan zijn onze afhaal weekendmenu's iets voor jou. Alles is kant en klaar verpakt en vergezeld van de nodige instructies om alles op te warmen. Bestellen kan op het nummer 089/411.422.

Open bijlage

Afhaal Valentijnsmenu

Wil je je geliefde verrassen met een etentje voor Valentijn? Bestel dan ons afhaal Valentijnmenu. Alles is kant en klaar verpakt en vergezeld van de nodige instructies om alles op te warmen. Bestellen kan in onze winkels of op het nummer 089/411.422.

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

bedankt voor de goede bediening... 9 Review door: Chretien
Beste wensen en een goede gezond... 10 Review door: Nadine
doe zo verder ,tof personeel ,le... 9,1 Review door: Stefan
Top service!... 7,7 Review door: Clémence
Beste wensen en bedankt voor al... 9,5 Review door: Nadine
Super!!... 9,6 Review door: Frida
doe zo verder ,t is gewoon corre... 8,9 Review door: Stefan