Huize Briers - Restaurant “de Verleiding

Openingsuren

Maandag 16/09 Gesloten
Dinsdag 17/09 07:30 - 18:00
Woensdag 18/09 07:30 - 21:30
Donderdag 19/09 07:30 - 21:30
Vrijdag 20/09 07:30 - 18:0018:30 - 20:00
Zaterdag 21/09 07:00 - 18:0018:30 - 20:00
Zondag 15/09 07:00 - 12:0012:30 - 14:00

Info

Huize Briers

Er even tussenuit voor een lekker taartje, een smaakvolle maaltijd of zelfs een overnachting in een uniek kader? Bij Huize Briers in Bilzen kunt u iedere dag van het jaar volledig tot rust komen en culinair in de watten worden gelegd! Het is een combinatie van een Bed & Breakfast, een ambachtelijke bakkerij met lunchroom en bovendien bevindt zich op de eerste verdieping ook nog eens het gastronomisch restaurant “De Verleiding”, waar u kunt genieten van de Frans-Belgische keuken.
 

B&B

De sfeervolle B&B heeft enkele sfeervolle kamers zodat u in alle rust en comfort de regio Bilzen en omstreken kunt gaan ontdekken. Gelegen in een oase van rust in het centrum van Bilzen biedt deze bed & breakfast een ideale uitvalsbasis om op verkenning te gaan in de streek. Er zijn twee ruime suites met 4-sterrencomfort die zicht bieden op het tuinterras en park Petry.
 
Komt u graag met een kleine groep of met je gezin logeren? Dan is de Begijnhofwoning ideaal om u en uw gezelschap te accommoderen! In deze vakantiewoning kunt u terecht met maximum 6 personen, met alle 4-sterrencomfort dat de suites bieden.
 

Ambachtelijke bakkerij & lunchroom

Wanneer je een dagje op locatie bent in Bilzen en je hebt zin in een lekkere lunch, zoetigheid of een overheerlijk tussendoortje, kan je in de lunchroom terecht voor lunchgerechten, pannenkoeken, wafels, ijscoupes, gebak, champagne en nog veel meer.
 
Elke dag kunt u er in het gezellig etablissement genieten van een heerlijk ontbijt of een lekkere tas koffie.
 

Gastronomisch restaurant “De Verleiding”

De fans van gastronomie en verfijnde keuken kunnen op de eerste verdieping van Huize Briers hun hart ophalen in het gastronomisch restaurant “De Verleiding”. In dit restaurant met Frans-Belgische keuken worden alle gerechten afgestemd op het seizoen en bereid volgens de regels van de kunst. Het unieke kader in het historische pand biedt u de mogelijkheid om te dineren in stijl.
U kan er kiezen uit een menu die door de chef-kok is samengesteld, of gewoon á la carte bestellen.
 
Reserveer je plaats in het restaurant of je logement in de B&B en ontdek wat Genieten met grote “G” echt betekent!
 

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Nieuw Zomermenu

Wil je je gastronomisch laten verwennen in een huiselijke sfeer? Dan moet je zeker eens langskomen bij restaurant "de Verleiding" te Bilzen. Ons restaurant is gelegen op de 1ste verdieping bij Huize Briers. Reserveren kan op www.huizebriers.be & 089 41 14 22

Open bijlage

Bakkersgast (M/V) gezocht

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zoeken we voor ons bakkersatelier te Munsterbilzen een gemotiveerde bakkersgast. Wil je werken in een gekende bakkersfamilie? Neem dan contact op met Nathalie Briers via info@briers-colla.be of 089 41 54 06

Trefwoorden