Laswerken Oyen

Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 22/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 23/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 24/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 25/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 26/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 27/06 Na afspraakNa afspraak

Info

Heeft u nood an professionele lassers die een kwaliteitsvolle dienst en vlotte bediening leveren in Limburg? Dan bent u op zoek naar Laswerken Oyen. 

 

Allerhande metaal- en laswerken

Bij Laswerken Oyen uit Bilzen kunt u terecht voor algemene laswerken, herstellingen en onderhoudswerken van metalen constructies zoals metalen poorten. De firma verricht voor zowel staal, aluminium als inox maatwerk en seriewerk in de hele provincie Limburg , maar voornamelijk in de regio Bilzen.
 

Oog voor kwaliteit en afwerking

De jarenlange ervaring van vader Germain wordt perfect gecombineerd met de jeugdige dynamiek van zoon Kevin. Dit zorgt ervoor dat elk project bij Laswerken Oyen een precisiewerk is dat volgens de regels van de kunst verloopt met oog voor kwaliteit en afwerking. Het is dan ook vanzelfsprekend dat zowel bedrijven als particulieren voor diverse projecten bij Laswerken Oyen komen aankloppen.
 

Totaalrealisatie van uw project

Bij Laswerken Oyen wordt u van begin tot einde met raad en daad bijgestaan. Kevin en Germain zorgen voor het ontwerp, de uitvoering én de afwerking van uw project en dat alles in eigen werkplaats. Na voltooiing van het project kunt u uw bestelling zelf ophalen indien u dat wenst, maar op eenvoudig verzoek zorgt de firma zelf voor de levering. Verder doet Laswerken Oyen ook aan de ontwikkeling van prototypes in samenwerking met architecten en ontwerpers. 

Heeft u nog vragen of wenst u van de diensten van Laswerken Oyen gebruikmaken? Neem dan contact op via het nummer 089/41 66 23, of neem een kijkje op de website voor meer info. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief