Hair & beauty revolution

Openingsuren

Maandag 27/01 Na afspraak
Dinsdag 28/01 Na afspraak
Woensdag 29/01 Na afspraak
Donderdag 30/01 Na afspraak
Vrijdag 31/01 Na afspraak
Zaterdag 01/02 Na afspraak
Zondag 26/01 Gesloten

Info

Zin om uzelf eens lekker te verwennen en er achteraf nog goed uit te zien ook? Kom dan eens langs bij Hair & Beauty Revolution te Buggenhout en geniet van het kapsalon én schoonheidssalon.
 

Pruiken en kapsalon voor dames, heren en kinderen

Als uw kapsel aan een make-over toe is bent u bij Hair & Beauty Revolution zeker aan het juiste adres! Hun team ervaren kappers staat klaar om iedereen van een fris nieuw kapsel te voorzien, mannen, vrouwen en kinderen. Ze staan in voor zowel een fikse knipbeurt als verdere haarverzorging met allerlei producten van Glynt. Ook voor thuisbehandelingen staat hun team altijd klaar met advies op maat. Ook als u een nieuwe haarkleur wenst uit te proberen zit u hier goed: alle kleuringen gebeuren aan de hand van estherische olieën, Lavendel en rozemarijn, om op die manier alle parabenen, sulfaten en ammonia, die een allergische reactie kunnen veroorzaken, te vermijden. Ook pruiken zijn een optie, net als turbans en andere hoofdbedekkingen.
 

Nagelstudio

Om uw nagels, handen en voeten eens goed onder handen te laten nemen moet u eveneens bij Hair & Beauty Revolution zijn! U kan uw nagels eens goed onder handen laten nemen door het team, en eventueel ook valse nagels laten zetten. De manicure is een heel aangename ervaring voor zowel kinderen als volwassenen. De aangeboden procedures zijn de basismanicure, de luxe manicure die ook een handbad, paraffine masker en handmassage bevat, de mini manicure die tijdens uw brushing of kleuring kan gebeuren om u wat tijd te besparen, en ten slotte de kindermanicure. Uw nagels kunnen gelakt worden met gewone lak of speciale gelish lak. Deze zorgt voor een glanzender resultaat, en blijft tot wel 3 à 4 weken. Ten slotte zijn ook gelnagels een optie. Een duurzame gel van Light Elegance kan worden aangebracht met of zonder verlenging.
 

 Schoonheidssalon, spray tanning en laserontharing

De schoonheidsdienst stopt uiteraard niet bij de nagels. Kom langs bij Hair & Beauty Revolution voor een heerlijke manicure, pedicure, gelaatsverzorging of massages. Een specialiteit van het huis is de oeroude oorkaarstherapie. Bij deze speciale behandeling wordt het oor op een zeer zachte en niet onaangename wijze gereinigd. Dit kan een verlichtend effect hebben op allerlei neus-, keel- en oorklachten, en zelfs op migraine. Ten slotte is ook laserontharing een mogelijkheid om permanent en op efficiënte wijze alle ongewenste haargroei tegen te gaan. Deze dienst is beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen en kan gemakkelijk op ieder lichaamsdeel toegepast worden.
 

Kanker Beauty Professional

Uniek aan Hair & Beauty Revolution is dat de zaak ook een specifiek opgeleide Kanker Beauty Professional heeft. Zij heeft een extra opleiding gevolgd om schoonheidsbehandelingen te kunnen aanbieden aan kankerpatiënten die een chemokuur ondergaan, en volgt regelmatig bijscholingen om steeds op een veilige en vlotte manier te werk te kunnen gaan. Maak zeker een afspraak indien u van deze dienst gebruik wenst te maken, dan kan de expert zich voorbereiden en samen met u een behandeling met gelaatsverzorging, herbalanceringsmassage, manicure, make-up en/of pedicure overlopen die volledig is aangepast aan uw noden en wensen.

Voor meer info kan u zich altijd wenden tot de website van Hair & Beauty Revolution, of springt u gewoon eens binnen. Telefoontjes voor meer informatie of een afspraak zijn welkom via het nummer 052/55 40 55.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief