Openingsuren

Maandag 22/04 09:00 - 12:00Na afspraak
Dinsdag 23/04 09:00 - 12:00Na afspraak
Woensdag 17/04 09:00 - 11:00Na afspraak
Donderdag 18/04 09:00 - 12:00Na afspraak
Vrijdag 19/04 GeslotenNa afspraak
Zaterdag 20/04 09:30 - 13:00Na afspraak
Zondag 21/04 Na afspraak

Info

Ontdek de unieke juwelen van Lola et vie juwelen

Unieke oorbellen voor hem én haar

Ik maak al jaren originele en unieke oorbellen voor vrouwen én voor mannen. Ben je nog op zoek naar het perfecte geschenk voor je collega, geliefde of vriend(in)? Dan duik je best eens in mijn aanbod aan trendy juwelen. Vind je daar niet meteen wat je zoekt? Geen probleem! Dan nodig ik je graag uit in mijn winkel om persoonlijke juwelen te laten maken. Jij vertelt me wat je wilt en ik tover het idee om in een prachtig juweeltje! Ben je bijvoorbeeld op zoek naar dat ene accessoire om je look af te maken? Breng die outfit dan mee naar onze afspraak en op basis daarvan maak ik unieke en originele oorbellen of een armbandenset, voor jou.

Elke dag nieuwe juwelen

Doordat ik zelf de unieke en originele oorbellen maak, reken je elke dag op een stapel prachtige nieuwe juwelen. Ben jij fan van lange oorbellen? Of zijn minimale oorbellen meer jouw ding? In beide gevallen shop je naar hartenlust jouw favoriete unieke en originele oorbellen, in mijn webshop of winkel!

Ga een samenwerking met mij aan

Heb je de originele oorbellen of andere unieke juwelen gevonden bij mij of wens je een afspraak te maken voor op maat gemaakte juwelen? Dan verwelkom ik je graag! Bekijk zeker ook even mijn nieuwste juweeltjes ter inspiratie. Ben je nog op zoek naar een leuk geschenk? Dan is de cadeaubon ook vast en zeker iets voor jou. Tot snel!

 

Lange oorbellen voor iedereen

Weet je niet helemaal welke lange oorbellen nu bij jouw haarkleur en haarsnit passen? Of heb je een keer zin in iets anders? Dan help ik je met veel plezier bij het uitkiezen van dé beste trendy juwelen. In mijn webshop heb je verschillende opties, zoals lange oorbellen met een druppel, asymmetrische oorbellen, oorbellen met kralen en nog veel meer! Wist je zelfs dat ik ook handgemaakte oorbellen maak? Zo heb jij steeds een uniek juweel in handen en kom je steeds stijlvol voor de dag! Ben je benieuwd naar hoe je zelf juwelen kunt maken? Dan is de ladiesnight vast iets voor jou en je vriendinnen, familieleden of collega’s!

Bestel jouw favoriete paar oorbellen

Heb je jouw favoriete lange oorbellen gevonden in de webshop? Bestel ze dan vandaag nog of kom gerust eens langs bij mij. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Contacteer me dan snel. Bel naar het nummer 0476 900688 of via het e-mailadres info@lola-et-vie.com. Bekijk ook zeker even onze nieuwste collectie juwelen.

 

Een leuke ladiesnight organiseren om je eigen juwelen te maken

Heb je altijd al je eigen juwelen willen maken maar zoek je nog naar de perfecte gelegenheid, zoals een ladiesnight? Dan kun je hier perfect voor terecht bij mij! Ik zorg voor de producten en de kennis en jij maakt plezier. Zo maak jij je eigen unieke juwelen, waarmee je gegarandeerd de show steelt. Creëer vintage oorbellen of ga voor sieraden in een Japanse stijl. Is er nog tijd over en wil je graag ook een armbandenset maken? Dan help ik je hier graag mee.

Boek jouw ladiesnight

Sta je al te trappelen om een ladiesnight te boeken en je eigen juwelen te maken in leuk gezelschap? Neem dan vandaag nog contact met me op om een datum vast te leggen! Je contacteert me door te bellen naar het nummer 0476 900688 of via het e-mailadres info@lola-et-vie.com. Tot snel! Ben je nog op zoek naar inspiratie? Lees dan zeker ook even onze sieradenblog


Ik kan hier nog uren doorgaan, maar graag wil ik je leren kennen tijdens een persoonlijk gesprek. Dan kunnen we bespreken naar welk juweel je precies op zoek bent. Je kan alvast inspiratie opdoen op mijn website: https://www.lola-et-vie.be/.

Tot snel

Silvie

Ligging en routebeschrijving