Openingsuren

Maandag 17/05 09:00 - 17:00
Dinsdag 18/05 09:00 - 17:00
Woensdag 19/05 09:00 - 17:00
Donderdag 20/05 09:00 - 17:00
Vrijdag 21/05 09:00 - 17:00
Zaterdag 15/05 09:00 - 17:00
Zondag 16/05 GeslotenGesloten

Info

You’ve got Nails & Beauty in Buggenhout: Over ons

 

In het rustige Opdorp, een deelgemeente van Buggenhout, kan je de nagelstudio terugvinden. De studio is zeer rustig gelegen zodat je bij ons in een ontspannen sfeer kan genieten van onze behandelingen.

 

In deze rust maak ik tijd voor jou. Ik sta voor kwaliteit met de beste producten op de markt en sta open voor al jouw nagelstyling-wensen. Als je tussen de vele mogelijkheden niet kan kiezen, kan je mij vertrouwen om zelf onze creativiteit aan het werk te zetten en je met supermooie nageltjes uit te rusten.

Natuurlijk sta ik ook nadien steeds klaar om je te adviseren waar nodig.

 

Ik ben erg goed bereikbaar en er is steeds parking voor de deur. Klanten uit Opdorp, Buggenhout, Londerzeel, Lippelo, Malderen, Merchtem, Steenhuffel, Dendermonde, Lebbeke, Baasrode,  zelfs uit Lede en Boortmeerbeek hebben ons al teruggevonden.

 

 

You’ve tot Nails & Beauty: Nagelstudio in Buggenhout

 

Er goed uit zien en het zich goed voelen in uw vel is belangrijk. Laat u daarom eens goed onder handen nemen bij Nagelstudio You’ve got Nails & Beauty in Buggenhout!

 

Ik ben gespecialiseerd in exclusieve, luxueuze hand- en nagelbehandelingen. In mijn gezellige studio in Buggenhout kan u terecht voor een wijd scala aan behandelingen, van manicure tot de plaatsing van een set kunstnagels, gelnagels, polygelnagels met tips/sjablonen en nailart. Ik werk alleen met de meest kwalitatief hoogwaardige en uitgebalanceerde producten en ben dan ook volledig in staat gezamenlijk een correct behandeltraject samen te stellen.

 

You’ve got Nails & Beauty: Schoonheidssalon in Buggenhout

 

You’ve got nails is niet zomaar een nagelstudio op zich. Ik ben ook gespecialiseerd in het aanbrengen van wimperextensions op maat. Dit betekent dat iedere klant kan kiezen tussen de lengte en het volume van de wimperextensions. De mogelijkheden zijn:

 

  • one by one: Hierbij worden enkele haartjes geplaatst op 1 wimper
  • Volume: Meerdere haartjes die gevormd worden tot 1 ‘trosje’ en deze worden dan op 1 wimper geplaatst.

 

You’ve got Nails & Beauty: relaxatie, massage en massagetherapie in één!

 

 NIEUW bij you’ve got nails & beauty: de andumedic 3. De andumedic 3 is een soort van massagezetel dat trillingen en infraroodwarmte afgeeft. Het bestaat uit een infrarood-voetreflexkussen, een thermodynamisch nekkussen, een balanskussen, een infrarood rugkussen, een power andullator (gericht op de benen), een buik andullator en een luxe-onderstel. 

 

Iedereen die last heeft van chronische pijnen, stress, slaapstoornissen, acute pijn, pijnlijke gewrichten enz... of een snelle recuperatie na het sporten wilt bekomen, kan terecht bij mij. Ik ben vrijwel de enigste in de omgeving van Buggenhout die over zo’n systeem beschikt. 

 

Voor meer informatie over de prijzen en de verschillende behandelingen kan je terecht op mijn website

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Proffesioneel afgewerk!... 9 Review door: Anne
Super vriendelijke nagelstyliste... 9,5 Review door: Cindy
Super vriendelijk. Goede service... 10 Review door: Saskia
Place to be voor mooie nageltjes... 10 Review door: Sandra
Klantvriendelijk en klantgericht... 10 Review door: Marita
Klantgericht super vriendelijk e... 10 Review door: Vercauteren