Openingsuren

Maandag 19/04 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 20/04 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 21/04 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 22/04 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 23/04 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 24/04 Na afspraakNa afspraak
Zondag 25/04 Na afspraakNa afspraak

Info

Dakwerken De Boever

Dakwerken De Boever is uw adres voor alle algemene dakwerken! Joeri De Boever biedt een veelheid van diensten aan die gaan van dakconstructies tot renovaties. 
 

Dakconstructies

Bouwt u een huis? Dakwerken De Boever zorgt ervoor dat de vloer droog blijft! Met zijn ervaring en expertise zal De Boever steeds de beste stijl en het beste materiaal vinden in overeenkomst met elke klant, afgaand op zowel de noden van het huis als de specifieke voorkeuren van de klant zelf. Uw dak zal binnen de kortste keren pronken op uw huis, volledig afgewerkt, van de eerste daktegel tot de dakgoot. 
 

Renovatie

Heeft u nood aan nieuwe isolatie? Misschien is uw dak beschadigd en toe aan herstel? Hoe dan ook, Dakwerken De Boever is de zaak die u zoekt! Buiten de voorgenoemde diensten doet De Boever ook aan de installatie van veluxen om de zon prachtig binnen te laten schijnen, zinkwerken, gevelbekleding, roofing en EPDM. 
 

Van alle markten thuis

Het maakt niet uit wat voor dak de klant heeft: plat of hellend, groot of klein, Dakwerken De Boer lost al uw problemen op, zowel voor renovatie als constructie. 

Indien u nog dakgerelateerde klussen heeft, help deze dan van de baan en neem snel contact op met Dakwerken De Boever via het nummer 0486/92 54 53. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief