Openingsuren

Maandag 30/01 Na afspraak
Dinsdag 31/01 Na afspraak
Woensdag 01/02 Na afspraak
Donderdag 02/02 Na afspraak
Vrijdag 03/02 Na afspraak
Zaterdag 04/02 Na afspraak
Zondag 05/02 Na afspraak

Info

Dakwerken De Boever: jouw specialist in dakwerkoplossingen

Dakwerken De Boever is jouw adres voor alle algemene dakwerken! Joeri De Boever biedt een veelheid van diensten aan die gaan van dakconstructies tot renovaties. 
 

Algemene dakwerken

Je hebt net een nieuwe woning gekocht en het dak moet dringend helemaal herlegd worden. Dan ben je bij Dakwerken De Boever aan het juiste adres. Zij hebben reeds jaren ervaring op de teller staan op het gebied van het dakdekken. Daarbij werken ze met pannen, roofing, Epdm en tegelpannen. Je kan hun hulp inschakelen voor zowel platte als schuine daken. 
 

Gevelbekledingen

Dakwerken De Boever is naast algemene dakwerken ook specialist op het gebied van gevelbekledingen. Je kan daarbij denken aan pannen, houten of leien afwerkingen. Daarvoor zitten ze eerst graag met jou samen om je idee op papier te zetten en kunnen ze zo ook het terrein verkennen. Indien je specifiek idee hebt, hoef je zeker niet te aarzelen om Dakwerken De Boever te contacteren. Zij bekijken bij elk project wat de mogelijkheden zijn. 
 

Houten bijgebouwen

Het is al lang geen geheim meer dat ze bij Dakwerken De Boever houden van de typische landelijke stijl. Deze is dan ook vaak te bewonderen in Damme en omstreken. Wat een landelijke woning compleet maakt is een houten bijgebouw. Daarom zijn zij zich door de jaren heen ook daarin gaan specialiseren. Dat kan gaan van een bijgebouw bij je zwembad, een leuke buitenbar,... De mogelijkheden zijn enorm en ook bij dit luisteren zij graag naar jouw ideëen. Contacteer hen gerust en je kan alvast een paar realisaties bekijken via hun website https://dakwerkendeboever.be/realisaties

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Dakwerken De Boever bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond